SkyscraperCity banner

3721 - 3736 of 3736 Posts

·
Registered
Joined
·
232 Posts
Bas lepe vesti. Napokon. :)
Vlado, odakle su krenuli, ko radi (nadam se da je PZP) i kako ti deluje, bice kompletna rekonstrukcija svih instalacija i trotoara ili samo menjaju zavrsni sloj asfalta kolovoza?
 

·
Moderator
Joined
·
16,545 Posts
Discussion Starter #3,722
Od hale Jezero do prvog dvomostovlja. Radi se u dve faze od po 8 dana. PZP Kragujevac izvodi radove. Jutros su skidali asfalt u traci ka dvomostovlju koja je i bila zatvorenena za saobracaj. I meni mirise samo na zamenu asfalta, ali videcemo...
 

·
Moderator
Joined
·
16,545 Posts
Discussion Starter #3,723
Evo sa www.kgbus.rs:

Услед радова у ул. Лепенички булевар доћи ће до измене режима саобраћаја на делу од раскрснице ул. Лепенички булевар и ул. Војислава Калановића до раскрснице ул. Лепенички булевар и ул. Др. Зорана Ђинђића.

 

·
Registered
Joined
·
232 Posts
Verovatno ce ceo potez raditi u fazama, navodno do Petlje Zvezda. Dobro je sto radi PZP, ali po rokovima bice samo presvučen zavrsni sloj asfalta, no i to je super imajući u vidu u kakvom je stanju ceo taj potez (ili bolje rečeno ceo grad), onde kod dvomostovlja je toliko ulegnuce, da moze vozilo "potonuti" svakog casa.
Red bi bio da se i trotoari presvuku ili poplocaju i zameni ona praistorijska rasveta, posto nema 3 ista stuba, mnogo zapada za oko u negativnom smislu. 🤐
 

·
Moderator
Joined
·
16,545 Posts
Discussion Starter #3,730
Nastavljeno asfaltiranje 3 ulice u Stanovu
Kragujevac Sreda, 3. jun 2020.

Asfaltiranje 3 ulice u naselju Stanovo u Kragujevcu, prekinuto je sredinom aprila, a nastavljeno je tek ove nedelje. JKP „Šumadija“ obećava da će posao biti gotov za desetak dana.

Naime, nakon nekoliko dana postavljanja podloge za asfaltiranje ulica Steve Knićanina, Kladovske i Kablarske, radnici su oterali mašine. Pošto se nedeljama nisu vraćali, bojeći se da će posao ostati nedovršen, žitelji ovih ulica obratili su se redakciji portala Pressek.

Radove u Stanovu izvodi JKP Šumadija. Kako nam je rečeno u ovom preduzeću radovi u sve tri ulice nastavljeni su pre nekoliko dana.

- Sve teče po planovima. Plan je da se svi radove završe u narednih 10 dana, te da sve 3 ulice budu završene u tom roku, rečeno je za portal Pressek u JKP Šumadija.
www.pressek.rs
 
3721 - 3736 of 3736 Posts
Top