SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 844 Posts
Малоповерхове будівництво

Layne, я бачив ти кілька разів викладав фото Грузевиці-3 на Гречанах. Якщо будеш мати змогу, зроби, будь ласка, більш детальний фотозвіт, бо я хочу створити тред по малоповерховому будівництві в місті.
не проблема)

вчора проїжав біля андори.. те що збудували дійсно "мега" елітне. В хмелі подібного мало..
See less See more
не проблема)

вчора проїжав біля андори.. те що збудували дійсно "мега" елітне. В хмелі подібного мало..
Таки добудували? Покажи на карті, де воно точно знаходиться.
до теми "Андори" 2011-08-31

На сегодняшний день, как мы уже отметили, таунхаусы готовы принимать жильцов, но к строительству инфраструктуры еще не приступали. В нее вейдет аквапарк, поле для мини гольфа, конно-спортивная школа, открытый каток и церковь. Кроме этого, на участке будет красивое озеро, берега которого также будут оформлены специалистами.
Все проекты коттеджей разделены на три класса, именно от класса зависит площадь и уровень отделки коттеджа. Но, все они выполнены в едином стиле, несмотря на то, что отличаются друг от друга. Желающие могу приобрести земельные участки на территории «Андорры».
http://kotteg.com/aktualno/read/taunhausi-kottedzhnogo-gorodka-andorra-vvodyatsya-v-ekspluatatsiyu/
See less See more
Таки добудували? Покажи на карті, де воно точно знаходиться.
Думаю це лише якась частина. Там обіцяли басейни, школу і т.п.

[/B]"голубим" територія маєтку "застройщиків"..
See less See more
2
останнє фото вже було на форумі - і хтось казав, що це не Андора)
ого) я постійно вважав що це андора.. сором мені)
То виходить що андору так і не почали будувати???
але і саме фото до "Сонячного" не має ніякого відношення - так, що це, напевно, все-таки "Андора"
але і саме фото до "Сонячного" не має ніякого відношення - так, що це, напевно, все-таки "Андора"
1 хата? Та ні, щось не те. Десь рік тому була судова тяганина з Андорою і йшла мова про недобудовані будинки...
Коротше, неясно.
See less See more
Layne, а це фото твоє власне? А то ми тут можливо безпідставно "спорим"))
Layne, а це фото твоє власне? А то ми тут можливо безпідставно "спорим"))
моэ, минулої осені зроблено)
на ружичні правду кажучи цікавого мало, але от ще дуже насичений в плані елітних будинків - "старий аеропорт".
на ружичні правду кажучи цікавого мало, але от ще дуже насичений в плані елітних будинків - "старий аеропорт".
Я мав на увазі будівництво по вул. Раскової. Там же ж мали будувати новий мікрорайон.
See less See more
Я мав на увазі будівництво по вул. Раскової. Там же ж мали будувати новий мікрорайон.
там видають землі.. загалом різним пільговикам.. тому думаю чогось особливого там не буде..
See less See more
Це резиденція Януковича в Межигір'ї :lol:
Пардон) Спутав з оцим)

QUOTE=Layne;91571134]
[/B]"голубим" територія маєтку "застройщиків"..
[/QUOTE]
See less See more
Біля Першого автовокзалу.

See less See more
Отрадне зі своїми новими кварталами:

See less See more
2
1 - 20 of 844 Posts