І не варто і варто. Тому що вони ж самі про це кажуть та й пишуть постійно, що в більшості випадків одужують і лікуються вдома, а не в реанімації. Незнаю, навіть без усяких змов, просте спостереження збоку показує, що нема смертності та й мору. А це мало би бути коли є слово "епідемія". І тут вже хоч не хоч, як пише товариш Maninred:Робити з цього якісь висновки про безпечність чи небезпечність вірусу - не варто.
Єдиний висновок який напрошується - це питання самоізоляцій. Оце дійсно можна йобнутись.
схиляєшся до змови.Мене завжди цікавило питання: ДЛЯ ЧОГО щось відбувається? А не ЩО відбувається?
Та, ми про це говорили. Мундштук маєте на увазі для задниці?) Той можливий китайський варіант тестування?Не за горами турнікети з термо-скринінгом і мундштуком )
Тести на корону це дебілізм вже у світовому масштабі. ЗМІ відкрито пишуть, що результати можуть недостовірними у 30-40% випадків. І для чого інші держави вимагають негативний тест, якщо не існує механізму перевірити чи той папірчик справжній. Читав, що минулого року негативні тести можна було придбати прямо у міжнародних автобусних перевізників, зараз але не знаю як з цим.Завтра вперше йду здавати тест на антиген вартістю 540 грн, бо без того теста тепер нікуди не випускають, як пса без намордника.
Мене завжди цікавило питання: ДЛЯ ЧОГО щось відбувається? А не ЩО відбувається?
Ох, прориває потроху, не тільки в мене бачу. Ціхо-ціхо, бо можуть у ватності, упоротості звинуватити. Ви чьо, нізя критикувати жодну електронну новомодну фічу чи тих, хто за цим стоїть, особливо якщо вони із західного керунку. Немодно, тренд критикувати тіко схід. Хто таке робить і вбачає контроль, концтабір - у того або совок в голові, або він не шарить і не в тємі як треба.Воно, зараза, буде фоткати тебе кілька разів на день. Якщо не встигнеш зробити фото - штраф.
Якщо вийдеш з дому без дозволу - штраф.
Перевіряє геолокацію. Різні фейкові GPS та інші варіанти не спрацьовують.
Якщо стреш прогу чи ігноритимеш - прийде поліція додому.
Штраф - десятки тисяч грн.
Реально, страшно жити.
Зупинити двотижневу тюрму можна лише зробивши ПЛР тест. Тест за 900 грн роблять до 3х днів. Треба брати дорожчий, тоді його зроблять за 1-2 дні. Тобто, по-любе 1-2 дні домашньої тюрми забезпечено. Якщо в "тюремний
Я у вересні ризикнув і звалив у Болгарію (бо там невимагали ніяких плр тестів, на відміну від хорватів якиї прийшлося за тиждень до виїзду скасувати).А хто пробував повернутись з-за кордону, де на кордоні примушують поставити додаток ДІЯ і сидіти на самоізоляції з цим додатком?)))
Воно, зараза, буде фоткати тебе кілька разів на день. Якщо не встигнеш зробити фото - штраф.
Реально, страшно жити.
Зупинити двотижневу тюрму можна лише зробивши ПЛР тест. Тест за 900 грн роблять до 3х днів. Треба брати дорожчий, тоді його зроблять за 1-2 дні. Тобто, по-любе 1-2 дні домашньої тюрми забезпечено. Якщо в "тюремний період" виїдеш з дому по справам - штраф.
я би міг це списати на сезонну алергію, зараз якраз відбувається цвітіння вільхи. Я вже навіть думав що мож то воно і є))П.С. По відчуттях, якби не було корони, на що б спихнули раніше поточний стан здоров'я. Я це відчував як специфічний грип.
А то як в парк сколівські бескиди їхати на авто, зранку платиш мзду, а після обіду там нікого нема, вїжджай на халяву))Чому собі в голові не сказати, що зранку в садку ковід батьками стримується, а вечером ні - то цирк якийсь.
Застаріла інфа, літом (червень) треба було ставити Дію, вже восени (а може й ще швидше) то відмінили, зара в'їжджай звідки хоч, всім пох. На рахунок поліції додому - то як провтикав селфі в якийсь рандомний момент - то дійсно могли подзвонити і спитати чи все норм, ніхто не ломився і штрафи платити не треба. Досвід з родини.А хто пробував повернутись з-за кордону, де на кордоні примушують поставити додаток ДІЯ і сидіти на самоізоляції з цим додатком?)))
Воно, зараза, буде фоткати тебе кілька разів на день. Якщо не встигнеш зробити фото - штраф.
У Китаї також системнісь з тиском на СМІ і контролем всього і вся. Тому їх "дані" я б не сприймав серйозно.А десь в світі є системність боротьби з короною? Ну хіба в Китаї.
Так то ніби не мав би бути сіюмінутний ефект, масово там почали колоти десь з середини січня, вводити її треба 2 рази з проміжком у тижні чи місяць, полюбому є хтось, хто вірус підхопив раніше і тд. Веду до того, що рано казати, що щось діє чи не діє. Я б почекав охоплення в районі 90% і через місяць глянув би.Візьмемо для прикладу Ізраїль. Влада стверджує що ~50% населення повністю вакциноване і ~30% отримали першу дозу. І тим не менше, вчора +6600 нових випадків при загальній к-ті населення 9 млн.
В нашу медичну статистику віра десь на рівні як з Китаєм, тільки зі знаком мінус.Так що ситуація у нас далеко не найгірша. Але повністю погоджуюсь щодо імітації діяльності, це можна сказати фішка нашої держави.