Синютка просто плавно продовжить те, що зараз робить Садовий, хоча б тому, що тренд вже запущено і зворотнього шляху немає, а урбаністи поступово перетечуть до нового мера, згідно своїм шкурним інтересам і амбіціям карєрного росту.
Я наприклад від Синютки особисто на зустрічі чув що громадський транспорт буде мати пріоритет і він забезпечить ПОКІЛОМЕТРОВУ оплату транспортної роботи (так, я сам офігів коли почув практично слово в слово те про що тут на форумі неодноразово говорилося

), щоб більше бабця не стояла з простягнутою рукою на зупинці а їй ніхто не зупинявся. І по велодоріжках там тоже нібито є розуміння що воно потрібне.
Синютка продовжить робити все те саме що і Садовий (в плані інфраструктури), ну по-перше бо є підтримка і ці процеси вже запущені та налагоджені і він явно не захоче бути гіршим за Садового
Панове, от ви так впевнено про це пишете, шо тренд пішов і його не зупинити, бо люди хочуть змін і в нас тільки світле майбутнє попереду в плані інфраструктури і урбаністки, і нічого не вийде похєрити, ніби в нас всі обласні центри мають Інтегровані концепції розвитку і Плани сталої мобільності, які впевнено виконуються, а не просто восхваляють не реалістичні, застарілі генплани і нічого при тому не роблять.
Подивіться на Київ, дуже там урбаністикою пахне, комфортне місто для життя, правда? При всьому своєму баблу.
В Васюника теж дуже крута, професійна програма в плані урбаністики була на цих виборах, але чи зможете ви впевнено заявити, що якби він став мером, то притримувався б її?
Наша дискусія, насправді, має мало сенсу. Пройдуть вибори, побачимо і через рік будемо судити хто був правий, а хто ні.
П.С.
От незнаю що краще було АІ не йти в мери чи переманати з таким розкладом в раді. Якщо Садовий переможе (в що я не вірю) то вічно ветувати він не зможе, депутати зразу недовіру вліплять.
От тут, прямо в точку, ЄС і Свобода будуть мати більшість, і все вернеться до ситуації попередньої каденції міської ради.