Ну так висловлюй свою думку, це ж форум, не будь крабом. Заперечуй, аргументуй, вступай в полеміку, формулюй власну думку, тощо
Взагалі думка така, якщо мер Садовий, то це факт. Тому хай працює на благо міста, а не зводить ситуацію до піару. Ще раз повторю - ситуація яка склалась, склалась з вини виборців. Більш ніж впевнений, що велика частина тих, хто голосував за ЄС, тепер би віддала голос за самопоміч. Але з іншої сторони, виходить що ці люди помилялись у 2014 і 2019рр і помилились знов оскільки Порох, як виявляється, хоче подоїти західну Україну. Ну якось так. В цьому разі все зводиться до політичних проектів олігархату, а не конкуруючих партій, про що я писав на попередніх сторінках
Виборці, власноруч не дали Садовому працювати і звинуватили у цьому депутатів, яких самі й обрали. Але власної тупизни не бачать, тільки лиють слова любові до Садового. Звинувачувати у власних пройопах когось іншого - притаманна риса нашого суспільства. І ця риса завжди знаходить підтримку серед оточення:
Я порушував ПДР, тому що інші це теж робили. Інші - козли, тому я правий. І більшість скаже "так, ти правий. Інші водії козли"