SkyscraperCity Forum banner

Львів майбутнього - ідеї та обговорення

476515 Views 2495 Replies 186 Participants Last post by  zaliznychnyk
16
Давно хотів створити тему, у якій можна було б висловлювати наші власні ідеї щодо розвитку нашого прекрасного міста.
Ось, власне, я і починаю. Ідея вдосконалення перехрестя вулиць Сахарова та Княгині Ольги давно вертілася в мене в голові. Коли нарешті взявся до роботи - часто бракувало то часу, то натхнення, бо ж робив вечорами після роботи. Поки робив, вже то перехрестя переробили без мого втручання, але, як я жартую, це було проведено першу чергу реконструкції:lol: Отож дивіться:

Трамвайні колії, за моїм задумом, піднімаються на рівень вище. На перехресті організовується кільцевий рух.

Трамвайна зупинка, обладнана ліфтом для інвалідів, розміщується над дорогою

Під мостом в проекції трамвайної колії влаштовується автобусна зупинка

Торгові площі та підйом до зупинки в інший бік

Прохід повз Фенікс. Графіті будуть намальовані учасниками міжнародного фестивалю молодіжних субкультур:cheers:

Ну і бонус трек. В процесі роботи над мостом дуже захотілося побудувати поруч щось таке сучасне і корисне. Так з'явилася ось ця будівля - бізнес-центр Символ з інтернет-кафе та книжковим магазином на першому-другому поверхах:)

See less See more
1 - 20 of 2496 Posts
ты сам это все зделал?))
Будинки, дороги, світлофори - свої. Машинки, дерева, люди - брав бібліотечні)
Чудово зроблено, навіть краще ніж я собі уявляв.:)
Шкода тільки що там вже зробили ремонт, так що в найближчі роки нічого змінювати не будуть. А так можна було б відправити кудись:)
До речі які ти програми використовував,бо я трохи далекий від того і мені важко уявити як то робиться?
Класно вийшло.
Tushkan, а ти архітектор за освітою?
Duzhe vdalo, meni spodobalos'!
Класно зробив, хоча я не дуже люблю підняті над дорогою колії і думаю жигулі зайв :)
Дуже високий рівень - купа уваги приділена деталям, за рахунок яких здається шо це все вже збудовано :)
Зі схожого по Львову бачив лише рендери по розвитку Сихова на сайті міськради - але там все в загальному без деталей - одним словом там халтурно, а тут вищий клас! :)

P.S. Скільки часу пішло від початку створення до першого нормального рендера ?
Чудово зроблено, навіть краще ніж я собі уявляв.:)
Шкода тільки що там вже зробили ремонт, так що в найближчі роки нічого змінювати не будуть. А так можна було б відправити кудись:)
До речі які ти програми використовував,бо я трохи далекий від того і мені важко уявити як то робиться?
Щодо відправити кудись - я над цим працюю. В цій роботі я використовував в основному 3ДМакс, текстури будинків готував у фотошопі, ну і без ГуглЗемлі - нікуди.

Класно вийшло.
Tushkan, а ти архітектор за освітою?
Дякую, я дуже старався) За освітою я дизайнер, але цікавлюся архітектурою, займаюся в цьому напрямку самоосвітою в міру можливостей і часу.

Класно зробив, хоча я не дуже люблю підняті над дорогою колії і думаю жигулі зайв :)
А мені якраз-таки хотілося щось типу жигулів вставити - це такий собі жарт)

Дуже високий рівень - купа уваги приділена деталям, за рахунок яких здається шо це все вже збудовано :)
Зі схожого по Львову бачив лише рендери по розвитку Сихова на сайті міськради - але там все в загальному без деталей - одним словом там халтурно, а тут вищий клас! :)

P.S. Скільки часу пішло від початку створення до першого нормального рендера ?
Взагалі там з деталями ще можна було працювати і працювати. До безкінечності:lol:
А щодо часу, то я почав це все робити дуже давно, під самий кінець минулого року, але працював з переривами. Деколи місяць-два навіть не підходив, бо елементарно не було ні часу ні натхнення. Останнім часом робив великі рендери (2400х1600), це таж досить багато часу зайняло...

Дякую всім за теплі відгуки:) Наступне, над чим планую пофантазувати - новий діловий район Львова)
See less See more
круто:))) респектище огромне...Рендеринг мабуть був мучительний:Р
Мне понравилась форма и дизайн трамвайной остановки. Здание и идея его наполнение тоже, только оно будет выглядеть красивым, в случае качественной реализации фасада, а если делать так как большинство украинских застройщиков, то оно может выглядеть серо и угрюмо(
Темное стекло выглядит супер, окна мне немного напоминают ТРЦ "Пассаж" в Днепре
Очень даже грамотное решение для этого места, хоть и не из дешёвых.
Я сам з Вінниці, тому не знаю як воно там вписується, плюс я ше не любітєль хайтеку і тіп того, короче будинок мені не сподобався, а от зупинка гарна а те що так в деталях відрендерено так це взагалі клас. Ше мені здається, тільки мені, що якщо дах вже зроблений в плавних формах то б було більш гармонійно скруглити сам проїзд під зупинкою і вхід на перехід теж, хоч трохи ті прямі кути скруглити, зробити тіпа арки і т.д.

P.S. Сам покликав відвідати цей форум)
  • Like
Reactions: 1
^^фсьо нормально:cheers1:
А мені здається, що дуже класно. Мені не подобається коли на подібного типу будівлях робиться чітка сітка вікон, тому за це 5+, сама зупинка, теж дуже оригінальна. Я от тільки не зрозумів, що це за транспорт: трамвай чи рейковий автобус?

В архікаді можна зробити схоже, але воно не буде так реалістично виглядати.
Tushkan по перше - СУПЕР ! Реальний респект !!!:cheers1:

ЗИ. не повіриш, але саме така ідея (правда виконання в тебе набагато краще ніж це собі уявляв я) крутилась (та й крутиться досі) в моїй голові десь так років 7-10. Ще з тих часів коли я мешкав у тому районі. :)
Просто, нажаль, з компом (а, відповідно і такого роду прогами) я на Ви :nuts:
весьма, весьма хорошая выйдет реконструкция, вот только бы я добавил заборчик посредине трамвайных путей, дабы бабушки не срезали и добавил бы полосы для поворота на лево.
А так продуманность на высоком уровне - эстакада позволяет убрать трамвай с развязки и к тому же создает тень над автобусной остановкой, вообщем браво :applause:
Vel'my nepohanyj zadum, i vykonannja na vysoti. Pravda meni zdajet'sja ščo po koštam deševše bude zbuduvaty nevelykyj tunel' pid kolijeju anizh buduvaty estakadu. :cheers:
  • Like
Tushkan
супер!! треба тепер той рендер в генплан внести і в першочергові завдання :)
  • Like
1 - 20 of 2496 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.