ты сам это все зделал?))
Щодо відправити кудись - я над цим працюю. В цій роботі я використовував в основному 3ДМакс, текстури будинків готував у фотошопі, ну і без ГуглЗемлі - нікуди.Чудово зроблено, навіть краще ніж я собі уявляв.
Шкода тільки що там вже зробили ремонт, так що в найближчі роки нічого змінювати не будуть. А так можна було б відправити кудись
До речі які ти програми використовував,бо я трохи далекий від того і мені важко уявити як то робиться?
Дякую, я дуже старався) За освітою я дизайнер, але цікавлюся архітектурою, займаюся в цьому напрямку самоосвітою в міру можливостей і часу.Класно вийшло.
Tushkan, а ти архітектор за освітою?
А мені якраз-таки хотілося щось типу жигулів вставити - це такий собі жарт)Класно зробив, хоча я не дуже люблю підняті над дорогою колії і думаю жигулі зайв![]()
Взагалі там з деталями ще можна було працювати і працювати. До безкінечності:lol:Дуже високий рівень - купа уваги приділена деталям, за рахунок яких здається шо це все вже збудовано
Зі схожого по Львову бачив лише рендери по розвитку Сихова на сайті міськради - але там все в загальному без деталей - одним словом там халтурно, а тут вищий клас!
P.S. Скільки часу пішло від початку створення до першого нормального рендера ?