Я за літні майданчики. Літні майданчики - це ознака цивілізації та окраса міста.
та всі за і я за, але за цивілізовані літні майданчики а не те що є зараз на пр.Свободи (Япона Хата і піцца Наполетана). пройдіть і подивіться.Я за літні майданчики. Літні майданчики - це ознака цивілізації та окраса міста.
Ну з літніми майданчиками то дійсно є біда.
Не всі площі мають ставати літніми-майданчиками.
і Gloria Jeans
на разі то такі найгірші випадки.
мені і тротуару достатньо. :lol: я ж не кажу повністю тротуари заховати майданчиком, а лише трохи)^^
і ходити по дорозі?![]()
+ 1 !!!ВАЛЄРА СИХІВСЬК;91246737 said:була б моя воля я б прибрав всі кіоски як клас
1. може вартує зробити широкий пішохідний перехід від площі через вул. Федьковича (широчезна зебра) - там люди товчуться завжди, а водії обурюються бо не можуть проїхати спокійно. а так, водії будуть бачити, що пішоходи там мають право знаходитись.Ескіз по пл.Липневій.
Я там показав можливість влаштування зупинки з кишенею (це трохи полегшить рух транспорту по Героїв УПА, бо на існуючій зупинці кишеню не можна зробити)
Пишіть зауваження і пропозиціїКоли все буде підходити, то зроблю більше картинок і з хорошою якістю.
в наших реаліях це буде той шанхай який там і до того4. може дозволити там торгові місця, із обмеженим у часі використанням (7.00 - 13.00). це дозволить наситити площу людьми зранку, а ввечері люди приходитимуть відпочивати.
ну це якщо дозволити і не контролювати. наприклад на стометрівці на пр. Свободи до шанхаю вроді ще не дійшло. думаю це має стосунок до масштабу.ВАЛЄРА СИХІВСЬК;91697826 said:в наших реаліях це буде той шанхай який там і до того
Та, там має бути перехід по ширині алеї1. може вартує зробити широкий пішохідний перехід від площі через вул. Федьковича (широчезна зебра) - там люди товчуться завжди, а водії обурюються бо не можуть проїхати спокійно. а так, водії будуть бачити, що пішоходи там мають право знаходитись.
Можне бути2. північно-східний газон-трикутник, може зробити мощеним, (або мощення, яке дозволяє траві проростати). Південна зона біля зупинки для очікування і зустрічей, а той трикутник, може бути для тих самих столиків.
Обходити і так недалеко, а топтати газон не будуть, бо там вздовж всього цього проїзду на краю газону висаджується жива огорожа висотою до 1,5 м. Також вона візуально закриває стоянку і проїзд для площі.3. людям, які поставили автомобілі зі східної сторони, треба дати можливість перейти площу і потрапити до магазинів і кафе у західній частині так, щоб ті не топтали газон і не обходили його далеко.
В європі так роблять, в нас треба дуже сильно контролювати, щоб вийшло культурно4. може дозволити там торгові місця, із обмеженим у часі використанням (7.00 - 13.00). це дозволить наситити площу людьми зранку, а ввечері люди приходитимуть відпочивати.
Перехід можна, а острівок безпеки для чого? це ж одностороння дорога з двома полосами5. якщо є зупинка у південній частині площі, то слід передбачити безпечний перехід через Героїв УПА (наприклад острівок безпеки).
Я його просто не рухав, бо не знаю, яка з ним ситуація. Якщо зносити, то або кафе, або продовження стоянки на всю довжину6. цей кіоск - прийом склотари є важливим? чому його зберігається?
якщо влаштовувати кишеньку для зупинки автобуса, то полос у тому місці стає вже три. як на мене це досить широко. з іншого боку, з другої сторони вулиці не знаходиться нічого такого, до чого хотілося б потрапити, тому одразу в цьому місці перехід може не потрібен. зате, тоді потрібен перехід через проїзд на пл. ЛипневійПерехід можна, а острівок безпеки для чого? це ж одностороння дорога з двома полосами
В мене ось такі думки виникли:Ескіз по пл.Липневій.
якщо картинки не показує, то тут має бути: http://www.nickolaykravtsov.com/2012/05/blog-post.html