SkyscraperCity Forum banner

МФК «Hartz» | 5-23 п. | проект

52135 Views 202 Replies 52 Participants Last post by  Hanoy
Оф.сайт: Сайт на реконструкции

Девелопер: Будхаус Групп
GBA: 161 000 м2
GLA: 68 000 м2
Парыкінг: 1900
Кількість магазинів: 180
Поверхів: 3-28

See less See more
4
  • Like
Reactions: 1
1 - 20 of 203 Posts
Ух ти, но йсе файно.
Лол, я вже цей комплекс пару раз бачив але ніколи не помітив скільки поверхів...
Щось робиться?
Выглядит очень симпатично!
наскільки я знаю, у литовців щось там не складаються добрі відношення з Суркісом та ще кимось...
Так хто все ж таки будуватиме?
так, у них був конфлікт на тему будівництва олімпік плаза) але то до цього не має відношення. І тим більш що Суркіс не при владі. Тоді він міг говорити тому що він президент ФФУ і стадіон має до цього відношення...

щодо будівництва...мені здається що у литовців більше шансів, хоча... КРЕ уже майже погодило і інший проект на проспекті Перемоги.
У мене є підозра що проект КРЕ і не розглядався на містобудівній раді. В той час як литовці подали на розгляд його ще у 2005ому році...
Але хто зна...хтось але будуватимуть таки.
Мені якось байдуже навіть хто:) обидва проекти цікаві!:)
See less See more
Мені якось байдуже навіть хто:) обидва проекти цікаві!:)
ну мені теж байдуже, хоча - оскільки сам у Литві живу, то хотілося б щоб якось зміцнювалися зв*язки;)

і ще мені не дуже подобається та жовто-блакитність у проекті КРЕ, дешевенька якась занадто...
See less See more
так...шось воно надто іграшкове у них=)
у проекті Hanner теж э недоліки: ну хочаб його розташування відносно проспекту(надто близьку і закриває прохід пішоходам) та дизайн головного корпусу комплексу...надто він...прямокутний%)
See less See more
Еге ж. Про близькість до дороги і мені спало на думку.
Я пам'ятаю цей проект. Зверніть увагу що на одному з макетів видно Мінтран який має 28 поверхів. Якщо їх зрівняти то литовський у двічі більше ;)
ще роки два тому дивився на сайті "кре"( може воно тоді інакше називалося) проект будівництва на пр.Перемоги 8, 8а будівлі схожої по архітектурі на литовський проект але на 22поверхи. Тоді дата закінченна була перше півріччя 2007го. Стадія готовності 3%
See less See more
БФК Nest City | 45 fl | 202 m | PROPOSED

• Загальна площадь – 267 312 м
  • Житлова площа – 52 288 м2
  • Офісна площа – 52 788 м2
  • Торгова зона – 51 099 м
  • Готель – 17 525 м2
  • Паркінг – 2 568 машиномест
  • Поверхів - 40
  • Висота - 168.5 (202 з техніими)

Загальні види:

See less See more
7
ого!
це що, проспект перемоги там?
Так є! Проект тягнеться з Здолбунівської через вулицю на Проспект Перемоги. Тобто 40 поверхівка буде на стороні проспекту.
Сильний проект! Найвищий обєкт в стані будівництва у крані??
Народ, треба негайно робити фотки будiвництва
Дивно... Я думав, що в "Ханнера" у Київі вже майбутнє закінчилося... Чекаємо фото!
1 - 20 of 203 Posts