Ем, няма да е зле да следиш и за обратното.
Може ли като отскоро следящ www.skyscrapercity.com да попитам защо се е стигнало до закриване на македонския форум? Доколкото разбирам от думите ти, преди време е имало такъв, но заради някакви конфликти е бил премахнат. Иначе лично аз нямам намерение да участвам там предвид характерното ниво.Както знаете, отново има форум за РП Македония. И разбира се отново има проблеми.
Изрично предупреждавам, че всеки опит за провокация там ще се наказва сурово. И най-вече, не си мислете, че ще ви спасявам ако друг модератор ви наложи бан.
Ако толкова темата Македония във всичките й форми (история, език, култура и прочее) ви дразни, просто игнорирайте форума им, а не си изливайте помията, защото компромиси НЯМА да има.
Почувствах се длъжен да направя тази тема, за да не се окажат изненадани накрая някои потребители.
Разбира се, че и за това ще следя. Всъщност откакто има македонски форум отново съм всеки ден там да чета. Ако ти, или някой друг засече обидни квалификации и прочее по адрес на българи, сърби, гърци, албанци да се чувства направо задължен да сигнализира.Ем, няма да е зле да следиш и за обратното.
Преди време имаше общ форум Eastern Europe/Balkans където бяхме събрани българи, румънци, албанци, македонци. Април 2008 се отделиха самостоятелни форуми на държавите. Тогава почти нямаше потребители от македония, но пък нямаше как и за тях да не се направи. В последствие обаче форумът буквално умря. Имаше по 1-2 мнения на седмица, две. И се взе решение да бъде преместен в Архива. Напоследък обаче се появиха потребители от Македония, както и искания за възстановяване на форума и модераторите взехме решение това да се направи. Засега активността не ни задоволява, но нещата вървят към подобрение :–)^^Може ли като отскоро следящ www.skyscrapercity.com да попитам защо се е стигнало до закриване на македонския форум? Доколкото разбирам от думите ти, преди време е имало такъв, но заради някакви конфликти е бил премахнат.
Разбирам... Благодаря ти! Е, дано форумът занапред има повече късмет.Преди време имаше общ форум Eastern Europe/Balkans където бяхме събрани българи, румънци, албанци, македонци. Април 2008 се отделиха самостоятелни форуми на държавите. Тогава почти нямаше потребители от македония, но пък нямаше как и за тях да не се направи. В последствие обаче форумът буквално умря. Имаше по 1-2 мнения на седмица, две. И се взе решение да бъде преместен в Архива. Напоследък обаче се появиха потребители от Македония, както и искания за възстановяване на форума и модераторите взехме решение това да се направи. Засега активността не ни задоволява, но нещата вървят към подобрение :–)
Благодаря за допълнението! Липсата на македонска секция тук ми беше доста странна именно заради голямата активност във форума на www.build.com.mk, който има и сериозни участници.^^
^^ Напускането на форума съвпадна и със срещата на НАТО в Букурещ... Постоянно имаше и препирни(и аз съм отговорен за много от тях) между нас и тях в DLM, между тях и гърците и т.н... Мисля си, че те поискаха да си назначат собствен модератор, както стана с Локум за нашата секция и Козмин за румънската, но им беше отказано. Също така и гърците отказаха да им позволят да си направят форума с името "Македонски" и по-интересните членове(с които си беше удоволствие да се контактува в интерес на истината, както и с голямата част от малкото членове на EE секцията тогава) обявиха бойкот на форума, защото се почувстваха дискриминирани и се оттеглиха в един собствен, който създадоха на адрес build.mk. Струва ми се, че и един конкретен модератор(не Локум или 3тмк) имаше вина за случилото се, но няма да изпадам в детайли...
Игнорираш ги. И на мен не ми харесват, но това са дискусии за историци. Гледай снимки на Охрид, интересувай се от проектите, които се осъществяват там и игнорирай глупостите.а какво правим с такива неща? в темата за охрид - http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1226697
During the reign of Samuel (976 - 1014), and of his successors up to 1018, Ohrid was the capital of the first Macedonian Midevial state. Both before and after Samuel’s time and of his successors the fortress was destroyed and rebuilt again. After the transformation of Samuel’s state into a political and ecclesiastical seat, Ohrid became a real mediaeval metropolis.
Съжалявам, но е в интерес на всички да игнорирате. А и честно казано се съмнявам толкова много чужденци да четат написаното, по-скоро ще гледат снимки.нормалнод а ги игнорирам, но се дразня , че някой чужденец който земе да се поинтерисува за крепостта и цар самуил ще си мисли , че той си е някав македонски цар....инче ги игнорирам
Явно нещо коментара ми се е изгубил. А и за Охрид мисля, че е недопустимо. Няма нужда да бъдем само добре-настроени смятам. Стига с това. Няма да коментирам исторически неща и т.н. в македонската секция, но предлагам да има сериозен разговор със сърбина, изобщо да се избягват такива теми там, дори и само като споменаване като в темата за Охрид. Иначе или ние или гърците все ще се чувстваме зле. След като те са по-новата секция, мисля че може да се приложи засега по-строг контрол и да се коментира само архитектурната част на проектите.Аз да попитам защо сръбския модератор е изтрил темата за албанския площад? Това не е ли цензура? И мисля, че ще е добре на албанците да се даде възможност да коментират в част от форума за Македония.
подкрепям те напълно, дано да стане!За да не се стига до агресивни диалози тук или в македонския форум, може би като отговор е добре просто да поддържаме позабравената тема "Bulgarian heritage in Makedoniya & the Balkans", намираща се във фотогалерията или съдържанието й да се премести в нова тема в Main Section.
Същите, които ми сложиха бан за сръбската секция и то без никаква основателна причина, която да се оповава на TERMS and CONDITIONS.Кои са модераторите на македонския форум?
Глобалните модератори за Euroscrapers са модератори на Македонския форум.Кои са модераторите на македонския форум?