6,697 Posts
А мені подобаються світлини від Monolithic'a, можливо вони не дуже якісні, проте він акцентує увагу на архітектурних деталях і додає цікаві коментарі.
Дякую за підтримку! Найголовніше пам'ятати що тема про мистецтво архітекториА мені подобаються світлини від Monolithic'a, можливо вони не дуже якісні, проте він акцентує увагу на архітектурних деталях і додає цікаві коментарі.
Цікаво, цикаво ) Київ - місто модерну.. Цей будинок на Саксаганського 72 має відремонтоване парадне (нині у будинку кожвендиспансер):Київ
вул. Саксаганского
В Україні багато модерну, але у більшості споруд стан незадовільний. Інша справа - що ви хочете побачити, мистецтво або фото на робочий стіл.Прибалтиец;67584025 said:Неужели на Украине так мало Модерна, что надо всякую "рухлядь" фотографировать (это я о последней подборке)?
У тебе досить дивне уявлення про мистецтво. Ти хочеш сказати, що у моєму пості про київський модерн не мистецтво?В Україні багато модерну, але у більшості споруд стан незадовільний. Інша справа - що ви хочете побачити, мистецтво або фото на робочий стіл.
Просто фото повинні бути хоч скільки-небудь прийнятної якості у всіх сенсах. На твоїх же фото ні різкості, ні форми, ні подачі. Після перегляду них, складається враження, що подивився ні архітектуру в містах європейської країни, а якийсь Бангладеш або у кращому випадку Індію.Приклади модерну у Києві:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Про будинок можна сказати, що це традиційний київський модерн, фронтони і еркери "канонічні". Цикаво, що будинок знаходиться на маленькому куточку між вулицями і до вулиці Царика повернутий "спиною".Киев, Московская ул., 36/1