SkyscraperCity banner

5201 - 5214 of 5214 Posts

·
Niš je carski grad
Joined
·
1,185 Posts
^^da li je ovo konačan izgled stadiona Čair, odakle su ovi renderi, nešto ne verujem da će ovako izgledati, kao prvo ovde ne renderu je prikazan neki providan materijal, ako je staklo u pitanju, nemoguće je napraviti da izgleda kao na renderu
 

·
Registered
Joined
·
4,650 Posts
Sa facebook stranice FK Radnicki Nis

Dosta koriscen materijal u svetu zadnjih desetak godina, neka vrsta mreze od cvrstog materijala. Ocigledno trazili nacin da promena izgleda sto veca a da resenje bude jeftino, brzo izvodljivo i efektno.

Evo primera iz Zagreba, zgrada hitne pomoci kad je izgradjena:

https://www.zagreb.hr/UserDocsImages//arhiva/hitna uoci otvaranja_2.JPG

http://www.d-a-z.hr/files/Images/novosti/2011/Novosti/2011-11/Presjek1/Hitna_1.jpg

i sada usled neodrzavanja kako izgleda :D, mada je zgrada ujedno i parking pa izduvni gasovi moraju negde.

https://registararhitekture.files.wordpress.com/2013/11/katusic.jpg
 

·
Registered
Joined
·
414 Posts
Cini mi se da sam vidjao ovaj render i ranije, jos u toku prvobitne rekonstrukcije. Tad se doduse javljalo mnogo rendera i na kraju nije ispalo nista od toga nego sasvim nesto deseto.
Sta se desava sa svlacionicama i salom za press? Ako se dobro secam UEFA nije dala dozvolu jer su napravljene na istoku umesto na zapadu. Jel se sad prave na zapada i ako da sta se desava sa ovima na istoku?
Jos samo da dodam da sam par puta bio na istoku i da taj deo debelo prokisnjava, nadam se da ce to tu sve lepo sanirati.
 

·
Registered
Joined
·
8,999 Posts
Stanje terena superligasa:

Radnicki Nis teren se radi napokon ugradjen sistem za zalivanje
DRŽAVA ULAŽE 17 MILIONA EVRA

Rekonstrukcija terena na niškom stadionu Čair je u toku. Uskoro se očekuje završetak radova, a Čair će dobiti potpuno novi travnati teren sa podzemnim prskalicama za zalivanje i savremenim sistemom za drenažu i odvodnjavanje. Krajem godine, prema najavama, kreće i rekonstrukcija zapadne tribine Čaira, kao i uređenje ostalih, posle čega će Nišlije dobiti moderan stadion kakav zaslužuju.

Gradski većnik Branislav Kačar rekao je da radovi neće krenuti pre decembra, ali, što je najbitnije, projekat je gotov i dobijena je dozvola za rušenje zapadne tribine.

"Država će odvojiti oko 17 miliona evra. Projekat je apsolutno gotov, a Ministarstvo svakog trenutka treba da nam odobri građevinsku dozvolu kako bismo što pre krenuli u rad", rekao je Kačar.

Kako je Kačar najavio, osim potpuno nove zapadne tribine, Čair će dobiti i do kraja uređene ostale, a očekuje se i pokrivanje stadiona.

"Kada se pokrije stadion, najverovatnije će tu ići i novi reflektori. Biće to jedan velelepan stadion", zaključio je Kačar.
Blic
 

·
Registered
Joined
·
36 Posts
Streljana u Cairu zvanicno otvorena

 
5201 - 5214 of 5214 Posts
Top