SkyscraperCity banner

1 - 20 of 1078 Posts

·
Registered
Joined
·
4,620 Posts
Super tema.. ovde bi mogle da idu i slike iz Niske banje, parka itd.. :)
Sad prelistao zadnjih nekoliko strana na pracenju gradilista i dosta ima materijala za ovu sekciju, ali da ne prebacujem sada sve ovde, evo ova dva posta onoga sto je najsvezije..
 

·
zulum warrior
Joined
·
433 Posts


Smejurija:lol: Jel zna neko da li su do kraja rekonstruisali letnju pozornicu na Bubnju ili su samo zamazali pred filmske susrete pa batalili?
 

·
Banned
Joined
·
208 Posts
Letnju pozornicu sredili samo do pola, pa batalili! A spomenik koji je očišćen od grafita sada izgleda gore nego ikada sav je išaran nedoličnim, pa čak i rasističkim grafitima i kukastim krstovima! Đubre je na sve strane! To je najsvežiji utisak sa Bubnja!
 

·
Registered
Joined
·
5,449 Posts
^^
Vidimo, nego želimo što pre da zaboravimo.:eek:hno:
To ti je, kada na određenim mestima zapošljavaju snaje i šurnjaje, sestriće i prizetke, a oni se celo radno vreme, kao na onoj reklami, šminkaju i igraju igrice.
To bi ja sve najurio, nogom u guzicu.
 

·
Registered
Joined
·
960 Posts
Uz to ide i ovo http://www.zaprokul.org.rs/ArticleDetails.aspx?ID=267

Prošle nedelje je uspešno postavljena nova tabla na ulazu u kompleks Bubanj na istom mestu gde je bila ona oborena baš duuugo...

Dok vozite duž parka, slika je stravična od količine plastičnih kesa i ostalog smeća pored puta i po drveću. Da li to ispada iz kamiona Medijane dok voze do "deponije" ili i istali prolaznici dodaju ne bih znao. Mnogo je tužno i kad sami vidite a sramno kad nekoliko dana tu prolazite sa strancem iz EU koji misli da nas je zadesio neki tornado pa će posle da bude čisto... U stvari, već je video da je/su put/evi do Doljevca i okolnih sela zasuti obostrano đubretom...
 

·
Banned
Joined
·
208 Posts
Svakog dana šetam psa po Bubnju i nikako ne mogu da se naviknem na taj haos od smeća na sve strane, na te fašističke grafite po spomeniku i sl. Stvarno smo jedan od najnekulturnijih naroda! Klupe redovno lome, letnja pozornica na Bubnju je dva puta razlupana! Jednom rečju UŽAS! Sve što se sagradi ubrzo se uništi! Vlast mora da se uozbilji i da vrati čuvare u spomen park, koji su nekada postojali i park je izgledao lepo u to vreme!
 

·
Registered
Joined
·
5,449 Posts
Pa da, ako čovek hoće da se opkladi gde će srbin da zabrlja, siguran dobitak bi bio na "nejasne nadležnosti".
Nejasne nadležnosti su podloga na kojoj izvrsno uspeva lov u mutnom, zato i postoje. Takvi ambijenti se formiraju među lenjim a pohlepnim ljudima, zato u srbiji, među političarima i biznismenima, su veoma česti.
Fantastičan pritisak treba izvršiti na lokalne političare, primetno je da, naročito kako je započela kampanja, oni svi kao da su u zemlju propali, ko zna šta rade, verovatno se "pregrupišu", samoživo, od političara se puno više od samoživosti i ne može očekivati, ali ih naročito treba kazniti za to, ako se, kao u ovoj meri, ta osobina najizraženija u veoma osetljivom momentu za grad, znači, njihovo ponašanje je u potpunoj suprotnosti od onoga šta im je suštinska nadležnost .. psihopatija !?
Do skoro su nešto petljali, prilično nedefinisano i haotično, u proteklih par meseci su tako statični, da sam ja pomislio da su nekud, na dugom putovanju ... Sejšeli, Karibi, Bahami ...!?
Ako za maksimum mesec dana ništa ne preduzmu po ovom pitanju, treba ih maksimalno pritisnuti, i organizovati proteste, ja se njima pridružujem od samog starta, u prvim redovima.:)
 
1 - 20 of 1078 Posts
Top