SkyscraperCity banner

341 - 360 of 521 Posts

·
Registered
Joined
·
36 Posts
мислим да је ово много боље решење, пар пута сам видео неког лика на булевару (очигледно бескућник) који пролази поред канте, пробере кроз канту очигледно тражећи нешто, баци све изван канте и настави даље.
 

·
Registered
Joined
·
2,049 Posts
Pa ne bih se baš složio da je ovo najsrećnije rešenje. Kad neko sedi na kej i krene posle toga kući, on u jednu kesu spakuje sve limenke/flaše/čaše, šta god, i onda kad dođe do kante treba da vadi stvar po stvar i da ubacuje unutra.
Da,treba i mora ovako. Mora da bude dizajnirano tako da se ne zloupotrebljava. Ovo su kante za sitno smeće. Ako imaš punu kesu smeća (odakle god ono dolazilo), to ti je onda za veći kontejner. Isto kao što javne klupice treba da budu tako napravljene da ne budu baš previše komforne.


P. S. limenke/flaše/čaše treba da idu u reciklažni kontejner! :)
 

·
Registered
Joined
·
4,669 Posts
Discussion Starter #343 (Edited)
Ruznjikave, ali ce valjda da vrse posao. Po slici bih rekao da se ne fixiraju za zemlju sto je dobro da se ne busi granit, nadam se da nisu lagane kako ih huligani ne bi razvlacili nocu po pesackoj..

Mozda su ove kante samo za deo ispod Vozdove, Obrenovicevu. Skoro je onaj iz jkp Mediana najavio da ce se u pesackoj unificirati sve kante, klupe i zardinjere u narednom periodu. One bele masivne treba da lete iz centra.
 

·
Registered
Joined
·
4,669 Posts
Discussion Starter #345
Kante u parku mi se svidjaju, stilizovane. Ove u pesackom delu jok, nezgrapni sarkofazi sa nekakvim mesinganim okovom. Bebu mozes da ubacis unutra kolki su..😕

Djubrijeri. :D
 

·
Registered
Joined
·
4,669 Posts
Discussion Starter #346
P.S. Video kante uzivo, povlacim rec.. nisu nezgrapne a ni ruzne na oko kao sto sam mislio gledajuci klip iznad, skroz su pristojne.

U mraku zapazio da ispred gradske kuce pocinju da formiraju kruzni trg tj. postavljaju ploce u krug kako je i predvidjeno projektom.
 

·
Registered
Joined
·
439 Posts
Vrlo nezgodna podloga ukoliko izbiju neke demonstracije :) Salu na stranu, mislim da ovo nije gotovo, ovde treba da se zasipa onim sitnim peskom ili cime vec da se popuni fuga, nece sigurno ovako ostati.
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
I iz aviona se vidi da jelkama vise nije mesto na trgu!
Na cetiri nova stuba rasvete na trgu koja idu paralelno uz Vozdovu od tri sijalice samo na jednom stubu svetle sve,na ostalima po jedna!

20200630_203748.jpg
 
341 - 360 of 521 Posts
Top