SkyscraperCity banner

21 - 40 of 74 Posts

·
Registered
Joined
·
124,849 Posts
Discussion Starter · #21 ·
Pišuvaj na makedonski na makedonski forum, peštera, kako li već. :)
Још кад сам направио тему, увидео сам грешку и послао сам модераторима захтев да га исправе, али ето још нема одговора.
 

·
Macedonia
Joined
·
46,682 Posts
Још кад сам направио тему, увидео сам грешку и послао сам модераторима захтев да га исправе, али ето још нема одговора.
Исправено е :) после моја реакција :)
 

·
Macedonia
Joined
·
46,682 Posts
Словачка јама

Членовите на спелеолошкото друштво "Пеони" од Скопје пред две години, во октомври, со помош на тим спелеолози од Словачка беа во најдлабоката јама во Македонија. Јамата е длабока повеќе од 500 метри. Во јамата владее вечен мраз, а проблеми при мерењата предизвикуваат чеповите мраз што ги има на неколку места низ јамата. Поради далечината и непристапноста на просторот, пристапот до јамата е многу сложен. Оваа јама може да одведе до непознати длабочини и простори под планината Караџица и масивот Јакупица.

 

·
Registered
Joined
·
124,849 Posts
Discussion Starter · #36 ·
Skopje/Скопје;101278261 said:
Исправено е :) после моја реакција :)
Izgleda više uticaja imaš kod moderatora od mene.:) U svakom slučaju, dobro je što su ispravili.
 
21 - 40 of 74 Posts
Top