там буде 12КаРанДаш;113798937 said:^^2 чергу потрібно робити в 16 або вище поверхів, тоді б гарно виглядало.
там буде 12КаРанДаш;113798937 said:^^2 чергу потрібно робити в 16 або вище поверхів, тоді б гарно виглядало.
Головне щоб не зробили як у нас вміють: зовсім третій варіант, який ні на що не схожий.наче ліпше, ніж попередній. хоча й попередній варіант теж нічого![]()
от от )Головне щоб не зробили як у нас вміють: зовсім третій варіант, який ні на що не схожий.
Хуясе:cheers:Оновлений проект ЖК "Резиденція"
![]()
Це все на картинках так гарно виглядає... Галерея нерухомості тільки й можуть що запропонувати гарну коробку... А якість будівництва... Здача цих будинків... Підключення комунікацій... Це жах...Хуясе:cheers:
З цим я згідний, тим паче вони й по рендерах небудують, всеодно десь здешевлять.. це ж така контораЦе все на картинках так гарно виглядає... Галерея нерухомості тільки й можуть що запропонувати гарну коробку... А якість будівництва... Здача цих будинків... Підключення комунікацій... Це жах...
Я "щасливий" власник квартири у барвах) Це пік економії(З цим я згідний, тим паче вони й по рендерах небудують, всеодно десь здешевлять.. це ж така контора
а як Барви? мені вони теж сподобались по ціні...Я "щасливий" власник квартири у барвах) Це пік економії(
Я купив у другій секції... То ще більш-менш... В першій налажали по саме нікуда... В принципі поки що я задоволений... Є свої мінуси... Але вони скрізь є... Третя секція кажуть буде ще краща. А наступні взагалі будуть з облицювальної цегли.а як Барви? мені вони теж сподобались по ціні...
Відповідно ціна буде більша)). добре, дякую за відповідь))Я купив у другій секції... То ще більш-менш... В першій налажали по саме нікуда... В принципі поки що я задоволений... Є свої мінуси... Але вони скрізь є... Третя секція кажуть буде ще краща. А наступні взагалі будуть з облицювальної цегли.
Різниця між першою і другою 50 грн. за квадрат. Але... В першій секції вікна всередині йшли без підвіконня. В підїзді в першій секції сходи не обкладали плиткою в другій повністю сходи облицьовані... Ну і перила зовсім інші... Та і взагалі кладка цегли рівненька... Перепадів плит не має... І реальні розміри стін не відрізняються від тих що були по плану...Відповідно ціна буде більша)). добре, дякую за відповідь))
Подільська. ФК "Лістинг"
![]()
ТРЦ "Мой Дом" - это место для встреч, покупок, развлечений, общения, отдыха и работы.
Открытие запланировано на август 2014г.
фейковий рендер. в принципі це типово для сландо.
Та ні.. То по Нижньобереговій..фейковий рендер. в принципі це типово для сландо.
інфа в описі: Этажность дома: 5
це ось цей скоріш http://novobudovy.com/ru/novobudovy/novobudova-m-hmelnickij-vul-nizhnia-beregova#.U4N3OXbvc1I