SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 85 Posts

·
Србо**************** *****
Joined
·
4,721 Posts
Срђане да ниси ипак мало пренаглио са отварањем теме? Мислим да на форуму нема никог из Руме.
 

·
Registered
Joined
·
666 Posts
Ја сам из Руме али сам мислио да никог то не занима од сада ћу сликати и убацивати овде :)
 

·
Дреница
Joined
·
15,996 Posts
Свечано отворен нови објекат Полетарца
24. септембар 2012.
Захваљујући пројекту ''Унапређивање предшколског васпитања и образовања у Србији'' (ИМПРЕС) који је заједнички пројекат Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и Европске уније, за чију реализацију је ЕУ издојила 3,75 милиона евра, данас је свечано отворен нови објекат предшколске установе ''Полетарац''.У новом објекту у који је ЕУ уложила 110 хиљада евра, боравиће око 120 малишана из Руме. Новоизграђени монтажни објекат опремљен је по најбољим стандардима за предшколско васпитање и образовање. Поред општине Рума, у још пет општина биће отворени нови вртићи.

Свечаном отварању присуствовали су председник општине Рума, Горан Вуковић, програм менаџер Делегације Европске уније у Србији, Јелица Ћосић, директорка Предшколске установе ''Полетарац'' , Драгана Стојшић и представници локалне заједнице и пројектног тима.
http://www.ruma.rs/portal/index.php...0-10-30&catid=1:latest-news&Itemid=79&lang=sr
 

·
Дреница
Joined
·
15,996 Posts
Купање од јулаРУМА
: На румском излетишту Борковац изградња базена и пропратних објеката иде планираним током и ако се настави овај темпо изградње, рок ће бити испоштован, а Румљани ће моћи да се купају од јула ове године. Изградња базена почела је 2. априла 2012. године а прва фаза изградње обухвата базен на отвореном, свлачионице, трибине, санитарне чворове, теретану, ресторан и реконструкцију прилазног пута од краја Орловићеве улице до базена и изградњу паркинг простора. За прву фазу радова из општинске касе је издвојено око 290 милиона динара, а целокупни пројекат вреди 340 милиона динара. Реконструкција прилазног пута урађена је планираном динамиком, а пут се са четири проширио на 5,5 метара са ивичњаком.

- Динамика радова се поштује, ни дана нису прекорачени рокови, ако се настави овим темпом, сви радови ће бити завршени на време и купаћемо се на овом објекту у јулу. У априлу је овде била ливада, а сада су ту хиљаде кубика бетона и подигнути су сви објекти који су предвиђени првом фазом радова са великим и дечијим базеном - истакао је први човек румске општине Горан Вуковић.

Директорица Јавног предузећа за грађевинско земљиште и путеве Рума, Нада Харш, је додала да су они као инвеститори веома задовољни динамиком изградње и квалитетом радова, и да све проблеме решавају у ходу са извођачима радова, а посао је поверен новосадској фирми „Градитељ“ и београдској „Пројектмонтажа“.

- Свега неколико дана смо успорили са послом када су биле обилне снежне падавине, а свакодневно на изградњи овог објекта ради више од 40 грађевинаца. Поштујемо динамику радова и за сада све иде планираним током - наглашава шеф градилишта Игор Пејановић.
http://www.dnevnik.rs/vojvodina/kupanje-od-jula
 

·
Registered
Joined
·
666 Posts
Ево готов и Кров на Згради баш брзо теку радови
иначе 36 станова и 8 локала завршетак у септембру

 

·
Бачки пл
Joined
·
2,266 Posts
Инвеститори се стварно труде да праве што ружније зграде...
 

·
Registered
Joined
·
666 Posts
Ево данашњих слика са Базена из Руме сликао сам са стране блато је да улазим у градилиште... али види се лепо колико напредује и има једно 10 так радника које сам видео данас

иначе за оне који не знају језеро се налази на само 50 так метара од базена ево и панораме једне од данас
http://www.dermandar.com/p/csvTGu/ :)
 
1 - 20 of 85 Posts
Top