SkyscraperCity Forum banner

Реконструкція готелю «Дніпро» | 7 п. | призупинено

22842 Views 115 Replies 18 Participants Last post by  Ostap V
Шановні гості та партнери! Повідомляємо вам, що готель «Дніпро» мережі готелів «7 днів» в місті Запоріжжя, тимчасово не працює з серпня 2011 року у зв'язку з повною реконструкцією.
Протягом 2011 планується реконструкція готелю під багатофункціональний готельний комплекс. Реконструкція готелю дозволить забезпечити максимальний комфорт нашим клієнтам і дасть можливість надавати їм цілий комплекс додаткових послуг. У розпорядженні гостей готелю будуть 157 фешенебельних номерів у тому числі апартаменти, конференц-сервіс, SPA-центр з басейном і ресторан. В майбутньому це буде повністю оновлений готельний комплекс, який втілить в собі всі стандарти, переваги та особливості мережі готелів "7 Днів". Інтер'єр буде виконаний у фірмовому стилі і звичному оригінальному нестандартному дизайні, що забезпечить гарний відпочинок, комфортне проведення часу і естетичне задоволення як для туристів, так і для бізнес-гостей міста.

Сподіваємося на взаємовигідне співробітництво у найближчому майбутньому.
Завершення реконструкції заплановано на 2012 рік.

http://7dniv.ua/ua/hotels/zaporizhia/

1 - 20 of 116 Posts
Готель «Дніпро» | Hotel "Dnipro" | 7 fl | ~ 22m. | 2012 RECONSTRUCTION

12.05 Днепр

Прохання до модерів перенести всі пости щодо готелю "Дніпро" до відповідної новоствореної теми
походу это будет 2 сетевой готель в городе
почему второй? Райкартц ведь ещё у нас теперь есть, значит будет третьим
точно, про него забыл
Странно, что по стенам значительных изменений не видно, зато окна новые уже начали вставлять. Да ещё и белые пластиковые брр!
^^
эти окна там давно стояли
Облик проспекта давно испорчен, так что пускай реконструируют, хуже не будет
А чем это облик вашего проспекта испорчен??
он разношорстный, хотя в районе готеля как раз ансамблевый
он разношорстный, хотя в районе готеля как раз ансамблевый
Так а ты хотел чтоб на протяжении всех 5 км (или сколько там?) был единый ансамбль???
Я когда был там в 2009, то разношерстность как то в глаза не сильно бросалась, зато большое количество прикольных фонтанов сразу заметил, некоторые были даже круче чем в Днепре, как по мне
откровенно говоря однотипность проспекта Ленина мне режет глаза, но больше режет глаза проспект Металлургов - имхо, там пиздец!

з.ы. ссори, оффтоп
а чем Метал не устраивает7
Так а ты хотел чтоб на протяжении всех 5 км (или сколько там?) был единый ансамбль???
Я когда был там в 2009, то разношерстность как то в глаза не сильно бросалась, зато большое количество прикольных фонтанов сразу заметил, некоторые были даже круче чем в Днепре, как по мне
я нет, меня он устраивает, только бы в порядок его еще бы привести
а чем Метал не устраивает7
обшарпаностью и низкорослостью
ну у метал примерно такая задумка и была как бульвары в Париже, а вот привести его в порядок не мешало бы
09.06.2012

только перерывают землю, во сколько было сделано фото?
1 - 20 of 116 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.