SkyscraperCity banner
1 - 20 of 161 Posts

·
Registered
Joined
·
125,507 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Свети Николе е град во централниот дел на Република Македонија, во котлината Овче Поле и е центар на Општина Свети Николе.

Според пописот од 2002 година, градот Свети Николе брои 13746 жители. 
1 - 20 of 161 Posts
Top