SkyscraperCity Forum banner
321 - 340 of 358 Posts

·
Macedonia
Joined
·
47,928 Posts
build.mk

stef4o said:
Бележење на новоасфалтираната ул.Лазар Личеноски(од фб)

...

stef4o said:
Реконструкција на ул.Февруарски Поход...

stef4o said:
Реконструкција на бул.Кочо Рацин(од фб)...

stef4o said:
Асфалтирање на дел од Партизанска(од фб)

 

·
Registered
Joined
·
132,451 Posts
ФИНАЛНО АСФАЛТИРАЊЕ НА БУЛЕВАР АСНОМ🚧👷‍♂️

Градежните работи за проширување на булеварот АСНОМ во општина Аеродром се во завршна фаза.

Екипите на Град Скопје деновиве вршат финално асфалтирање на проширениот булевар на потегот од крстосницата со булевар Србија до крстосницата со улицата Васко Карангелевски.🚜 🚧

Новиот булевар добива по 3 коловозни ленти во двете насоки, средишно зеленило, пешачки и велосипедски патеки.

link
 
321 - 340 of 358 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top