KARTAGINU TREBA SPALITI, PUTNIKA ODBANOVATI, SAPUTNIKE VRATITI I OVU LEPU PRIČU SAČUVATI
...KARTAGINU TREBA SPALITI, PUTNIKA ODBANOVATI, SAPUTNIKE VRATITI I OVU LEPU PRIČU SAČUVATI...
... svi smo koliko vidim plebiscitarno saglasni ... slažem se i da bi trebalo i kasina da bude precizniji, pa sledi mala korekcija ...Поздрављам вас све након подугог одсуствовања. Завршавале се школе, шта ћете...
Расправу сам видео на почетку, али нисам имао времена да је допратим до краја а још мање да је коментаришем. Држим да је већ све речено те да је сапијенсима сатпа бих се на цео немили догађај осврнуо само са пар реченица у помирљивом тону.
Голдију замерам што је свађу непотребно отпочео, али му честитам за показану разумност и непоказану сујету.
Сингидунуме, схватамо сви улогу модератора, али ако се сви слажемо да нисмо нити да ћемо водити увредљиве политичке расправе, дај нам веруј. Око тога смо се сложили и мислим да нам се може веровати. До сада није било претеривања а уз мало добре воље неће га бити ни у будућности. Тек да подсетим да си ти овде МОДЕРАТОР па би било у складу са тим називом да први пружиш руку помирења.
Путниче, сви ми знамо да се одавде не може отићи. Него дај да се вратимо на посао из ужиткаа не да се бавимо овде цензуром и слободом говора. Ипак је ово само форум о старом Београду.
Касино, колико ја видим Путник није обрисан са форума, већ му је само забрањен приступ налогу. Тек да разјаснимо.
Било би најбоље када би сви направили по један корак, макар им и не био драг, па да наставимо на задовољство свих са дружењем и радом. Заиста сматрам да смо овде сви довољно одрасли, цивилизовани и трезни да не заподевамо кавгу ниокочега.
Оно што не би било добро је да се од сада сви суздржавамо да кажемо било шта отворено јер би то одузело шарм овом форуму.
Речју, вратимо се староме мудрији за једну недаћу. Тврдоглавост неће овом форуму донети ништа добро. Иако често осећамо да морамо да мало попујемо, овде смо пре свега да једни од других учимо. Зато смо ту где јесмо (мислим на 1000. страни) а не на оним несувислим расправама на многим другим форумима.
Надам се да се нико неће наћи увређен овим мојим писањем, нити да ће ико помислити да се ја стављам у улогу пресудитеља. Све написамо је само из најбоље намере у жељи да се ствари реше на најсрећнији начин.
Елем, да се врнемо на посао...
...KARTAGINU TREBA SPALITI, PUTNIKA ODBANOVATI, SAPUTNIKE VRATITI I OVU LEPU PRIČU SAČUVATI...