SkyscraperCity Forum banner
281 - 300 of 367 Posts

Зокрема слідчі встановили, що закупівля штучного покриття для 66 столичних футбольних полів здійснювалася за завищеними цінами і лише у одного підприємства. Відтак державному бюджету та бюджету м. Києва завдано збитків на понад 9,4 мільйона гривень.


Слідчі Управління розслідування корупційних злочинів ГСУ Нацполіції спільно з прокурорами Офісу Генерального прокурора викрили злочинну схему щодо розкрадання коштів, які були виділені у 2017 році на фінансування бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям».


Зокрема поліцейські встановили, що вартість штучного покриття для футбольних полів була умисно завищена на 30 відсотків. Крім того, право на постачання штучного покриття для 66 столичних футбольних полів мало лише одне підприємство.
 
КМДА схвалила концепцію оновленого стадіону «Старт».

71083

 
У Києві реконструюють стадіон заводу "Арсенал"

Відбулася чергова робоча зустріч із представниками проєктної організації та представниками влади щодо відбудови легендарного стадіону київського заводу "Арсенал".

Об'єкт готується до сертифікації за стандартами Міжнародної федерації легкої атлетики. Про це повідомив президент Український асоціації розвитку дитячого та юнацького футболу Володимир Василенко у Facebook.

"Чим більше я займаюся цим проєктом, тим більше впевнений, що у нашого міста реально буде "спортивне серце"... Забігаючи трохи наперед, пару слів про те, що ж там буде. Футбольне поле з ігровою зоною 105х68 метрів (рекомендований розмір FIFA). Трибуна з накриттям майже на 2 тисячі глядацьких місць.

Об'єкт готується до сертифікації за стандартами Міжнародної федерації легкої атлетики та після отримання категорії зможе готувати професійних спортсменів з багатьох олімпійських видів спорту", - написав Василенко.


 
У Києві на Оболоні облаштують чотири тенісні корти

В українській столиці на проспекті Степана Бандери в Оболонському районі зроблять спортивні майданчики за рахунок інвестора. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

За інформацією, чотири тенісні корти облаштують на ділянці площею 0,5 га.

Відомо, що замовником реалізації проекту виступає комунальне підприємство «Київський центр розвитку міського середовища». Комунальним підприємством «Київське інвестиційне агентство» будуть розроблятись та погоджуватись в установленому порядку орієнтовні техніко-економічні показники, можливі передпроектні пропозиції та пропозиції до умов конкурсу за проектом.

Реалізація інвестиційного проекту спрямована на розвиток та формування здорового способу життя, а також забезпечення населення Оболонського району сучасною спортивною інфраструктурою.
 
Тим часом триває реконструкція стадіону Арсенал навпроти однойменного заводу
 
На Троєщині побудують спорткомплекс з льодовою ареною

На Троєщині планують побудувати спортивний комплекс з льодовою ареною, повідомили у КМДА.
Спортивний комплекс побудують на ділянці площею близько 0,85 гектарів на вулиці Милославській. Орієнтовно площа комплексу становитиме 6 тисяч м².

Планують розмістити спортивні зали, приміщення для занять, ігрову залу, льодову арену, зали для заняття боксом і боротьбою та адміністративні приміщення.

Комплекс хочуть побудувати за кошти інвестора, для цього Департамент економіки та інвестицій проведе конкурс. Замовником будівництва є комунальне «Київське інвестиційне агентство».
 
PUMA побудувала в центрі Києва спортивний майданчик

Спортивний бренд PUMA облаштував на вулиці Саксаганського, 30Б в Києві новий спортивний майданчик. Баскетбольний корт створений в рамках кампанії Unity, яка пропагує ідею об'єднання.

Саме в Києві міжнародний офіс Puma вирішив створити місце, яке стане культурною і символічною візитівкою спортивного життя країни.



Дизайн майданчика виконали в стилі стріт-арт з яскравими зображеннями всесвітньо відомих пам'яток - від Київської Батьківщини-матері до Статуї Свободи в Нью-Йорку. Художники використовували основні кольори всіх прапорів світу: червоний, зелений, блакитний, жовтий і чорний.
В центре Киева появилась новая спортивная площадка от PUMA
 
Арена «Лівий берег» отримала сертифікат FIFA Quality PRO

27 серпня ФІФА офіційно ліцензувала та видала сертифікат FIFA Quality & FIFA Quality PRO стадіону "Лівий берег", побудованому в районі київських Осокорків. Арена розміром 105 м на 68 м має таке ж штучне покриття, як і на арені у Литві, де проходили матчі національних збірних Литви та України.

Як розповів почесний президент клубу "Лівий берег" Микола Лавренко, який раніше був президентом ФК "Олександрія", незалежну оцінку поля протягом двох днів проводили фахівці, що приїхали з Франції та Італії.

"Починаючи зранку, протягом восьми годин спеціалісти працювали, щоб поле повністю відповідало сертифікації. Дуже задоволений, що нам вдалося виконати всі умови, які ставилися перед нами. Разом з компанією “Engo” зробили якісну роботу. Вже розмовляв з низкою команд Прем'єр-Ліги і думаю, що деякі клуби приїдуть до нас для початку на тренування. Хочу, щоб вони дали свою оцінку якості газону. Важливо, щоб газон відповідав не тільки умовам сертифікату, а й умовам гри", - зазначив Лавренко.

Він повідомив, що стадіон було побудовано в партнерстві з компанією "Radici Group": "Рік тому вони лише починали виготовляти таке покриття. Це абсолютно новий метод. В Італії ця компанія вже проходила сертифікацію трьох полів для команд Серії А, тому вони вже мають досвід і вміють це робити на найвищому рівні.

З італійською компанією співпрацюємо не один рік. Компанія для нас зробила штучний газон зі спеціальними смугами. На тому газоні не було підкладки, а тут вже є. Думаю, що ви відразу відчуєте різницю. У першу чергу це зовсім інший рівень безпеки. У нас було багато ідей для подальшої співпраці, проте зупинилися саме на такому варіанті", - говорить Лавренко.

Що стосується команди професіоналів, яка б виступала на такому полі, то президент "Лівого берега" не поспішає: "Ми крок за кроком рухаємося вперед. Треба бути послідовними і дотримуватися плану. Ставили перед собою завдання збудувати повноцінне футбольне поле для дітей ФК "Лівий Берег". Поки ми живемо цим, а далі буде видно.

Я вже пройшов шлях керівника футбольного господарства, більш як 20 років був президентом "Олександрії". Переконаний, що всі керівники клубів повинні починати з розбудови якісної інфраструктури. Без цього неможливо досягти результати. Повинні бути поля, роздягальні, тренажерні зали, база відпочинку для дітей і т.д. Тільки після цього можна ставити перед собою завдання на професіональному рівні чогось досягнути.

Рухаємося саме цим шляхом. Уже почали створення бази, яка б відповідала сучасним умовам. У 2021 році у нас буде своя спортивна база, хочемо зробити ще одне тренувальне поле. Потім вже ставитимемо більш серйозні завдання".

491828


491833


491834
 
Власники готелю "Дніпро" хочуть побудувати в Києві кіберспортивну арену за 40 мільйонів доларів

Покупці готелю "Дніпро" готові інвестувати в створення нової мультифункціональної арени в центрі міста 40 мільйонів доларів. Стільки ж вони вклали в покупку готелю. Про це заявив один з нових власників готелю і співзасновник української кіберспортивної команди NAVI Олександр Кохановський, пише Інтерфакс-Україна.

Арена буде знаходитися в центрі Києва і зможе вмістити близько 10 тисяч осіб. Крім кіберспортивних заходів на новому майданчику будуть проводитися концерти, виставки, конференції і змагання з традиційних видів спорту.

За словами Кохановського, арена в комплексі з готелем "Дніпро" дозволить проводити в Києві до 16 великих кіберспортивних заходів на рік. Це зможе залучити щорічно близько 100 тис туристів і 40 млн гривень до місцевого бюджету.

Олександр Кохановський разом з партнерами стали новими власниками будівлі готелю "Дніпро" в центрі Києва. З неї планують зробити перший кіберспортивний готель.

Нагадаємо, кіберспорт в Україні визнали офіційним видом спорту.
 
Главное чтобы под видом реконструкции не появился ТЦ или ЖК
Это прописывается в договоре и МУО. Можно контролировать, если есть желание.
 
Президент футбольного клубу Чайка про футбольну інфраструктуру у Петропавлівській Борщагівці та плани будівництва стадіону на 1,5 тис місць:

 
281 - 300 of 367 Posts
Top