SkyscraperCity Forum banner
301 - 320 of 367 Posts
У Києві на ВДНГ завершують будівництво кіберспортивної арени

У Києві компанія WePlay Esports завершує будівництво кіберспортивної арени на ВДНГ. Зазначається, що перший турнір на ній планують провести вже в листопаді 2020 року.

WePlay Esports Arena Kyiv розміщена в сьомому павільйоні ВДНГ і розрахована на 160 глядачів. Крім того, тут облаштовано окремі зони для гравців, коментаторів і персоналу. Майданчик буде трансформуватися під різні кіберспортивні та інші дисципліни.

Арену вже наповнюють обладнанням. Будівельні роботи завершені.

За словами керуючого партнера медіахолдингу WePlay Esports Юрія Лазебникова, в листопаді вже заплановано проведення першого масштабного міжнародного турніру.

Оскільки приміщення здано в довгострокову оренду, історична будівля повністю збережена і реконструкції в ній не проводилися.





 
У Софіївській Борщагівці відкрили СКК "Софіївський"





Стадіон десь на 280 місць. Сидіння складаються, поле штучне, але закоротке - лише 96 метрів в довжину, а це унеможливлює викорситання даного стадіону в матчах професійного рівня. Треба мінімум 100, в ідеалі - 105.

фото: mykyivregion.com.ua
 
У Києві біля метро “Почайна” планують відкрити кіберспортивну арену: деталі

Поблизу метро “Почайна” в Києві планують відкрити кіберспортивну арену. Над створенням працює компанія Global Esports Solutions, пише БЖ.

Комплекс почне функціонувати після зняття карантинних обмежень.

В першу чергу почне працювати основна кіберспортивна арена площею 500 м² з цілодобовим публічним доступом. Згодом її розширять до 1500 м². Перші турніри планують проводити в січні 2021 року.

Як виглядатиме арена?

Арена буде складатися з трьох основних зон: Gamer (розрахована на 85 ігрових комп’ютерів з кабінками для індивідуального і групового навчання), Pro (10 комп’ютерів і VIP-приміщення для навчання, розраховані на 5 комп’ютерів), Streamer (стрімінг-руми). Крім того, там буде зона мобільних ігор, магазин комп’ютерних аксесуарів, бар і кафетерій.

Також буде відкрито великий зал, в якому зможуть розміститись до 1000 глядачів і професійна студія для трансляцій матчів і репортажів. Для гравців буде створено навчальний простір на базі 4-зіркового готелю Encore Ramada. Крім номерів, вони зможуть користуватися тренажерним залом, ігровими зонами і послугами тренерів.

Компанія Global Esports Solutions активно розвиває напрямок кіберспортивних арен і проводить регулярні турніри під брендом GetInPro. Перший турнір відбувся в 2019 році в чотирьох країнах СНД, в тому числі, і в Україні. У планах компанії відкриття кіберспортивних арен і в інших українських містах.

Нагадаємо, кіберспорт визнали офіційним видом спорту в Україні – таке рішення прийняли 7 вересня на засіданні Комісії з визнання виду спорту в Україні.







 
У Деснянському районі облаштували міжшкільний стадіон

У столиці в Деснянському районі зробили капітальний ремонт міжшкільного стадіону з біговими доріжками та спортивного майданчику спеціалізованої школи №250 і школи №263 імені Євгена Коновальця.

Про це повідомили у пресслужбі Деснянської районної адміністрації у фесбуці.

Розповідається, що тривалий час міжшкільний стадіон перебував у занедбаному стані. Наразі лише нанесення розмітки відділяє сучасну спортивну арену від відкриття.

За словами представника підрядної організації, за сприятливих погодних умов, найближчими днями буде нанесено розмітку та стадіон буде готовий стати епіцентром спортивних баталій.

На оновленому стадіоні облаштували поле з дренажною системою та сучасним комфортним штучним покриттям підвищеної стійкості, встановлено футбольні ворота.

На стадіоні вперше з’явилися бігові доріжки для професійного та любительського спорту, занять із легкої атлетики.

Також для занять на свіжому повітрі встановлені спортивні тренажери. Окрім футболу, діти та дорослі зможуть грати на стадіоні у волейбол і баскетбол.











фото: facebook.com/desn.rda
 
У Києві відкрили перший в Україні критий майданчик для пляжного волейболу



У Києві почав роботу перший в Україні професійний критий майданчик для пляжного волейболу, повідомив радник мера з питань благоустрою Дмитро Білоцерківець.

Майданчик розташований у спортивному парку X-Park, що на острові Муромець.

«Підігрів піску, комфортна температура повітря – усе необхідне для високих результатів наших майбутніх олімпійців і киян», – пише Білоцерківець.

Майданчик запустили 25 грудня, у той же день відбувся перший турнір із пляжного волейболу. Окрім цього, там можна грати в пляжний футбол, теніс та інші види спорту на піску.
 
Реконструкція стадіону заводу Арсенал. Грудень 2020

У Києві триває реконструкція стадіону заводу Арсенал. Поміж іншого, стадіон матиме штучне поле стандартного розміру 105х68 м, трибуну з накриттям, легкоатлетичні доріжки та житловий блок для юних спортсменів. Місткість стадіону становитиме біля 2 тис глядачів.





















Проект:







Більше фото:
 
На Трухановому острові побудують Центр олімпійської підготовки з водних видів спорту

На Трухановому острові у Києві з'явиться водний стадіон для підготовки олімпійців. Також обладнають комплекс у затоці Оболонь, Київську спортивну та реабілітаційно-оздоровчу базу олімпійської і паралімпійської підготовки. Про це повідомляє Kyiv Live із посиланням на сторінку Генерального плану Києва.

У кожному районі столиці збудують універсальні спортивні комплекси, а в житлових кварталах (мікрорайонах) – приміщення для фізкультурно-оздоровчих занять, спортивні зали, включно з критими та відкритими басейнами.

Крім того, побудують спортивні парки на Дніпровських островах і в прибережних зонах. У планах також – будівництво спортивних об’єктів міського значення для підготовки спортсменів високого класу і проведення змагань національного та міжнародного рівня.
 
+ строят то что справа для легкоатлетов, видео по ссылке


 
301 - 320 of 367 Posts
Top