SkyscraperCity banner

501 - 520 of 559 Posts

·
Registered
Joined
·
16,375 Posts
Pa neznam vise mi djeluje za neki aerodrom .Zavisi kako se izvede .Bio je ranije neki umjereniji dizajn objekta
 

·
is Loading! Please wait..
Joined
·
4,555 Posts
koliko vidim, ovo ce da se gradi blizu sadasnjeg carinskog terminala
kul dizajn, meni se svidja. ono sto me mozda malo brine jeste miks skroz razlicitih pravaca kad je stil u pitanju na relativno malom prostoru. evo imamo mediteranski, venecijanski, moderni, sad i nesto ultra moderno. mada, o tome su odlucivali mnogo kompetentniji od mene, vjerujem da ce na kraju sve biti mnogo dobro
 

·
Registered
Joined
·
16,375 Posts
Polako da se uvjerimo da ne prenagljujemo samo da nastave kako je planirano i ja zadovoljan inace navodno poslije sezone krecu jos 2 objekta da se rade u prvoj liniji do vode
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
interesantno...

Mala mi cena, izgleda da ce prodavac biti u minusu ili malom plusu. Pitam se, pa cemu onda investiranje ako ces uzeti samo nekoliko miliona ili ces cak biti u minusu posle par godina i zasto se Munk povlaci?
Mozda investicija nije isplativa odnosno mozda su malo precenili potencijal porto montegra. Ili je mozda Munk u drugim problemima pa mu treba hitno keš?
Meni iskreno porto montegro izgleda fantasticno i to je jedina prava investicija u Crnoj Gori do sada
Munk je došao, kupio za 15mio€ (Njegov novac),

Uložio 200mio (njegov dio ca 110 mio- 55% vlastnik) što veči dio predstavljaju stanovi/hotel. U koliko znamo da je prodajna cjena bila od 6.000 do 10.000€/m2 dok je njegov trošak bio max, max 2.000€/m2...onda vidimo da je tu bio velik dobit.
A u koliko znamo da je ca. polovinu stanova prodao prije početka gradnje...onda možemo zaključit, da je on tu samo zaradio sa uplačenim novcem od kupaca i nije dao ni 1€.

Na kraju price proda za 200mio i svi se pitaju :) A moramo znati da je 200mio samo njegov dio i ne citavo vlastništvo.

Misli da je to primjer kako se židi obogate :)
 

·
Registered
Joined
·
16,375 Posts
O hotelu "Regent" pisao "Sandej Tajms Travel"Hotel Regent Porto Montenegro našao se na stranama junskog izdanja britanskog „Sandej Tajms Travel“ magazina, u autorskom članku novinara Adriana Marbija pod nazivom „Glamurozna Crna Gora“.

Tekst pisan u formi višednevne agende sadrži mnoštvo preporuka gdje odsjesti, šta vidjeti i isprobati, a otpočinje rečenicom „Ova sunčana balkanska ljepotica, ima kvalitete prave zvijzede – po povoljnim cijenama“. Adrijan Marbi osvrnuo se na veliki broj prepoznatljivih crnogorskih turističkih atrakcija, među kojima se našao i hotel Regent Porto Montenegro, ali i jedinstven enterijer Regentovog Library Bar-a. Ponuda crnogorskog primorja predstavljena je na interesantan a jednostavan način, što će u velikoj mjeri doprinijeti popularizaciji Crne Gore kao ljetnje odmor destinacije na britanskom tržištu.

„Sandej Tajms Travel“ magazin izlazi jednom mjesečno i jedan je od najrenomiranijih izdanja posvećenih putovanjima u Velikoj Britaniji. Više od 67.000 primjeraka ovog mjesečnika nađe svoj put do ljubitelja putovanja u stalnoj potrazi za novim destinacijama.

http://radiotivat.com/index.php/turizam/24068-o-hotelu-regent-pisao-sandej-tajms-travel.html
 

·
Registered
Joined
·
11,451 Posts
Arapi preuzimaju Porto Montenegro

Državni fond iz Dubaija (ICD) preuzeće danas tivatski nautičko-turistički kompleks Porto Montenegro od kanadskog milijardera i većinskog vlasnika Pitera Manka.

Kliknuti ovde
 

·
Registered
Joined
·
16,375 Posts
Maloprije u porto gomila mercedesa policije rotacija primopredaja
 

·
Registered
Joined
·
16,375 Posts
"Barbara" čeka "suvi vez" u Porto MontenegeruJoš uvijek se ne zna kada će se bar*ka*sa „Bar*ba*ra” ko*ja je de*ce*ni*ja*ma pre*vo*zi*la rad*ni*ke Ar*se*na*la ši*rom Bo*ke, na*ći na pla*tou is*pred Zbir*ke po*mor*skog na*sle*đa u Porto Montenegru. Bro*dić star de*vet de*ce*ni*jaje na tzv.su*vom ve*zu u brodogradilištu „Navar“ u Bonićima gdje je vraćen u prvobitno stanje uz originalnu sivu boju.

Radovi na „Barbari“ su privedeni kraju, a menadžment Porto Montenegra treba da donese odluku o poziciji gdje će ona biti postavljena. Plan je da ovaj oldtajmer jedinstvenih linija bude u dru*štvu pod*mor*ni*ca P-821 „He*roj” i P-912 „Una” kao dio stalne postavke Zbir*ke po*mor*skog na*sle*đa. Na barkasi su završeni farbarski radovi, za*šti*ta i kon*zer*vi*ra*nje unu*tra*šnjo*sti bro*da, mo*tor*nog pro*sto*ra, ka*bi*ne, ko*mand*nog mo*sta, a brodograditelji „Navara“ su obavili i opravku brodske oplate. Preostala je zamjena stakala na prozorima brodske kabine, koji su popucali u požaru koji izbio na barkasi u novembru prošle godine. „Emotivno sam vezan za ovaj brod koji me je 13 godina kao i brojne druge radnike Arsenala prevozio do posla. Uradili smo sve što je dogovoreno sa Direkcijom za investicije i uređenje grada. Ipak, mislim da je velika šteta što grad nije imao sluha za kompletan plan rekonstrukcije broda koji smo napravili. Propuštena je šansa da „Barbara“ nastavi svoj bogat život kao reprezentativno plovilo koje bi sigurno bilo turistička atrakcija“, rekao je vlasnik „Navara“ Branko Zgradić. On je rekao da žali zbog požara koji je tokom konzervatorskih radova izbio na brodu, pa je pored 17.000 eura kolika je bila dogovorena cijena radova, obavio i dodatne radove kako bi „Barbara“ ponovo zasijala. U „Navaru“ su se potrudili i da zakrpe oštećenu oplatu, pa se kako ističu brod može vodenim putem transportovati do Porto Montenegra.

http://radiotivat.com/index.php/drustvo/24520-barbara-ceka-suvi-vez-u-porto-montnegeru.html
 

·
Registered
Joined
·
16,375 Posts
Interesovanje za stanove u Porto Montenegruako je izgradnja novog objekta " Regent Pool Club” u susjedstvu postojećeg hotela "Regent Porto Montenegro", počela krajem prošle godine interesovanje za kupovinu stanova je intenzivno i stabilno, saopštili su iz kompanije “Adriatic – Marians- Porto Montenegro”.


Izgradnja novog stambeno-hotelskog kompleksa odvija se predviđenom dinamikom pa u kompaniji “Adriatic Marians-Porto Montenegro” ističu da će objekat biti završen do juna naredne godine kako je i planirano. Međutim kako se radovi trenutno odvijaju, nije isključeno da se to desi i prije roka, kazao je PR menadžer kompanije “Adriatic Marinas- Porto Montenegro”, Danilo Kalezić.Vrijednost investicije je oko 32 miliona, ali će se precizna cifra znati nakon završetka. Na objektu je trenutno angažovano 135 radnika, kako građivinaca tako i arhitekata i inžinjera, koji prate izgradnju zgrade koja će javnosti biti prezentovana narednog ljeta. Kako radovi budu napredovali značajno će se povećavati i broj radnika.
Za kupovinu apartmaan postoji značajno intersovanje. Do sada je od ukupno 62 stambene jedinice već 13 posto prodato ili rezervisano za značajno zainteresovane vlasnike, ali se taj broj mijenja iz sedmice u sedmice, istakao je Kalezioć naglasivši da su u kompaniji uvjereni da će ove sezone biti još više interesovanja jer posjetioci stižu iz svih krajeva svijeta da vide Tivat i Porto Montenegro i automastki bivaju zainteersovani za potencijalnu kupovinu stana.Po principu kondo hotela, , Regent Pool Club biće moderni kompleks smješten neposredno uz hotel Regent i zamišljena je kao nastavak hotela. Cijene stanova se kreću od 409.000 do čak 3,72 miliona eura, a u ponudi su od jednosobnih do trosobnih , površine od 74 do 344 kvadrata. Kvadratni metar stana u ovom zdanju košta, zavisno od položaja i veličine, od 5.453 do 10.813 evra, piše na portalu Porto Montenegra.
Do sada je u nautičkom naselju izgrađeno ukupno šest rezidencijalnih zgrada sa ukupno 179 stanova (Teuta, Ozana, Zeta, Milena, Tara i Ksenija) i hotela Regent, sa dodatnih 48 stambenih jedinica. U tim objektima prodato je preko 200 stanova.
U sklopu nautičkog naselja nalazi se superjaht marina sa 450 vezova, 53 maloprodajna objekta, međunarodna škola Najtsbridž iz Londona, Porto Montenegro jahting klub sa 64m dugim bazenom i Zbirka pomorskog nasljeđa.

http://radiotivat.com/index.php/ekonomija/24716-interesovanje-za-stanove-u-porto-montenegru.html
 
501 - 520 of 559 Posts
Top