SkyscraperCity banner

21 - 25 of 25 Posts

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter #21
Pozdrav,

proslo dosta vremena od usvajanja PUP-a Tivta, tj pojedinih DUP-ova. Jeste li upoznati kakva je situacijasto se tice realizacije pojedinih planova?

Konkretno me se tice DUP Gornji Kalimanj, jeli itko zna desava li se ista po tom pitanju i dali ce se desavati u nekoj skoroj (planiranoj) buducnosti? Prvenstveno mislim na izgradnju ceste, i na izvlascivanje vlasnika parcela koje cesta "gazi".
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter #22
Pozdrav...

evo vrijeme prolazi, sta se tice DUP-s svasta (nista) se (ne) desava.

Koliko baratam informacijama, 2020 god ce se ponistiti ovaj DUP, iz kog razloga tocno ne znam, tj vjr zbog nedostatka sredstava za realizaciju, sto je bilo jasno i pticama na grani... tada ce stupiti na snagu "Plan generalne regulacije Crne Gore" koji ce se do tada izraditi/usvojiti...

Ima li itko ista konkretnije na ovu temu?!
 

·
Banned
Joined
·
6,331 Posts
Da nije ovo iskocilo ne bi ni znao za ovu temu, probaj na generalnoj temi za tivat o izgradnji da nadjes nesto, mnogo je aktivnija i sve sto se tice tivta od vesti se tamo postavlja.
 

·
Registered
43
Joined
·
6,077 Posts
Od ukupno 1.971 u zakonskom roku podnijetog zahtejva za legalizaciju bespravnih objekata u Tivtu, do kraja prošle godine prihvaćeno je njih 36, pa je izdato i toliko riješenja o legalizaciji. Po tom osnovu je od investitora tih objekata naplaćeno 93.614 eura naknade za uređenje građevinskog zemljišta – popularnih komunalija.

bokanews.me
 
21 - 25 of 25 Posts
Top