2,342 Posts
Я думаю та розмітка швидше витреться ніж почнуться там будівельні роботи. Вангую що роботи не розпочнуться швидше президентських виборів.
Ще можна рів з водою, мур і колючі дроти... все одно ніде це не допоможе поки буде засилля дебільних жовтих богдано-еталоно-бидловозів!Надіюсь це сарказм? Вже біля Кумпеля паркан поставили. Толку трішки менше ніж 0.
Трамвай на Сихів почнуть будувати після 15 травняАбо я чогось не розумію, або цього року знову не дочекаємось прокладання трамваю на Сихів.:bash:
Вчора на Стуса нанесли нову дорожню розмітку. Ніби добре, але для чого, якщо через тиждень обіцяли початок робіт з будівництва колії. Що це? Марнотрацтво, чи все таки плани знову змінилися. Чому ще не почали ніяких робіт???
Друге питання - чи будуть колись завершувати, хоч недолугу, але все ж реконструкцію перехрестя Стрийська-Наукова?
^^^^Хто має якусь достовірну інфу з обидвох питань - поділіться, думаю багато хто з форумчан теж буде радий почути відповіді.
Хто казав? (вартувало б вказувати джерело інформації... чи це особиста здогадка?.. )Трамвай на Сихів почнуть будувати після 15 травня
Говорили на радіо незалежністьХто казав? (вартувало б вказувати джерело інформації... чи це особиста здогадка?.. )
Маленька кнопка зі стрілкою - це для незрячих. Стрілка вказує напрямок переходу, на який вона діє. Незрячі її натискають і тримають. В момент ввімкнення зеленого сигналу кнопка починає вібрувати.![]()
А що це за секретна кнопка? Вона натискається?
А після завтра вул. Мельника перейменують у вул. Адептів сьомого царства. І що тоді? )))20+ років ця зупинка називалася "вул. Мельника" аж тут раптом на табло написали "Палац Спорту Україна".
Завтра ця споруду стає супермаркетом BILLA або офісним центром "Гортензія" і що тоді??? Чим була погана назва зупинки "Мельника" :?
Ну хоч тут не все так зле. Я теж подумав, а раптом не то табло встановили.На зупинці "вул. Мельника" (та, що на Коновальця) робітники лоханулись і взяли не той дисплей. Вони про це знають і виправляться.
Маленька кнопка зі стрілкою - це для незрячих. Стрілка вказує напрямок переходу, на який вона діє. Незрячі її натискають і тримають. В момент ввімкнення зеленого сигналу кнопка починає вібрувати.
Для більшості людей достатньо просто доторкнутись до сенсора.
До речі, відносно кнопки: ми бачимо, що мало пішоходів нею користується (1-2 в годину). Думаємо вчепити наклейку типу "тиснути тут для переходу ч/з вул. Коновальця". Які є ідеї щодо цього?
А де низькопідлогові трамваї і понижені бордюри, відремонтовані тротуари?Ну і де тактильна плитка(на тротуарі) яка скерує незрячих до кнопки?
про натискання це я стверджував, бо натискав їїА що це за секретна кнопка? Вона натискається.
Замість напису "зачекайте" як зворотній зв'язок вмикається червоний миготливий сигнал на кнопці.Взагалі для наших людей ідеальна система світлофорів з кнопкою є на вул. Сяйво біля Облеенерго!
От там вона спрацьовує швидко і має напис "Зачекайте".
Проектом на переходах взагалі не було предбачено озвучок, це промах нашого консультанта. І взагалі, консультанти якісь не особливо кваліфіковані були...І якщо вже говорити про тих же незрячих. Чи буде таке всюди? Воно ж копійки(чи скільки?) коштує в загальному кошторисі проекту.
![]()