В центральних районах ціна оренди в грудні була 10-15 тис. грн в спальних районах 4-6 тис грн. За правилом 100 орендних плат ціни на квартири від 1-1,5 млн в центрі до 400-600 тис. в спальних районах.
Середня офіційна заробітев плата в Києві 9 тис грн. Тобто в місяць в сумі сім"я отримує 18 тис грн, в рік 218 тис,( без врахування премій, матіріалок, відпускних , 13 зарплат). Тепер рахуєм середню вартість квартири 25 тис*90=2250 тис грн, тобто якщо нічого не їсти і не платити комунальні то за 10 років середня сім"я купить квартиру в Києві на 90 м.квСМИ назвали города с самым дорогим жильем
Издание Bloomberg, ссылаясь на данные Oxford Economics, назвало города с самым дорогим жильем. Первые позиции заняли Гонконг, Мумбай и Пекин.
Отмечается, что несмотря на высокие цены на недвижимость в Лондоне и Нью-Йорке, эти города уступили лидирующие позиции азиатским мегаполисам.
В ТОП-10 также вошли Шанхай (Китай), Лондон (Великобритания), Токио (Япония), Сингапур, Париж (Франция), Нью-Йорк (США) и Сеул (Южная Корея).
Эксперты отмечают, что для покупки недвижимости площадью 90 кв. м. в городах-лидерах рейтинга (Гонконге, Пекине или Мумбае), людям со средним доходом потребуется в среднем более 30 лет. [ :lol: :lol: :lol: ]
http://korrespondent.net/lifestyle/3802462-smy-nazvaly-horoda-s-samym-dorohym-zhylem
Мне кажется, они просто поцы. Если взять среднюю киевскую семью со средним доходом и вычесть все расходы, то нашим на 90 кв. метров понадобится, по-моему, лет 100.![]()
:lol: Це з якогось альтернативного світу. Часто хтось з сім'ї, чоловік чи дружина, працюють у бюджетній сфері і заробляють якісь 3-5 тисяч.Тобто в місяць в сумі сім"я отримує 18 тис грн, в рік 218 тис
А також не пити, не вдягатися, не спати і працювати 24 години на добу.тобто якщо нічого не їсти і не платити комунальні
Це не з альтернативного світу, а з даних держстату, державно робота це заробітна плата від 3,2 тис грн до 3,5 млн грн на місяць, і далеко не всі працюють в державній сфері:lol: Це з якогось альтернативного світу. Часто хтось з сім'ї, чоловік чи дружина, працюють у бюджетній сфері і заробляють якісь 3-5 тисяч.
А також не пити, не вдягатися, не спати і працювати 24 години на добу.Якщо ж таки за все платити, та ще й хазяїну за оренду квартири, то навіть при 18 тисячах на місяць якраз і буде 100 років до купівлі 90 кв. метрів.