По подобие на темата за хотели в София, няка видим в какво състояние са читалищата ни, където децата спортуват, учат езици, танцуват, рисуват и т.н.
Може и спортни бази/без стадиони/ да се снимат и качват.
Ще се постарая да снимам и басейна в министерство на спорта. А извинявам се няма да е уместно да снимам басейна, но само да споделя, че там по стените още има портрети на другаря Тодор Живков.
Басейна не е мръднал откакто плувах там като ученик.
Само да споделя, че по Кракра в ремонтирания участък общината реши да няма паркиране и престой, но това просто е против хората и няма как да стане. Това значи да се блокира достъпа до Дом на Културата Средец. Само как звучи Дом на Културата, а вижте как изглежда. Това е отношението на държавата към културата!!!
А сега да направим по една тема за училищата, детските градини, болниците и поликлиниките, социалните и пенсионерските домове и клубове!
Това вече не е форум за строителство и небостъргачи!
И все пак Сашко, да не се чувстваш прецакан - общината обяви конкурс за ремонт на Културния дом и подробностите са в общата тема за строежите
Ми мен това ме интересува, за това се вълнувам градска инфраструктура, метро, обществени сгради, паркове, велоалеи, обществени паркинги. Дреме ми за Мол-ове, Тауър-и и небостъргачи......
Защото това определя облика на града ни и качеството на живот в него.
Но не за всичко, което те интересува трябва да правиш отделна тема, нали?
То при това положение дай за всеки район и за всеки квартал да направим по 1 тема, че живущите в тях да си следят какво се случва.
Това просто е несериозно отношение.
This is an older thread, you may not receive a response, and could
be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
SkyscraperCity Forum
A forum community dedicated to skyscrapers, towers, highrises, construction, and city planning enthusiasts. Come join the discussion about structures, styles, reviews, scale, transportation, skylines, architecture, and more!