Знайшов вже існуючу інтерактивну поверхню на кшталт запропонованої для Писанки:

Бачив щось подібне на фасаді будівлі банку NORD LB в Ганновері. Там було кілька невеликих елементів (приблизно 3 на 3 метри), але ввечер досить непогано різноманітили картину. А ціла сорокаповерхова будівля та ще й на воді має бути просто світовим архітектурним символом.:cheers:Знайшов вже існуючу інтерактивну поверхню на кшталт запропонованої для Писанки:
![]()
Так, судячи з поданого матеріалу, розташування проекту невдале. Але наші ще не вміють презентувати - візуальна якість катострофічно низька.Проект чудовий, але на перших двох рендерах виглядає ні до села, ні до міста. Йому треба стояти десь подалі від хмарочосів, щоб вони не давили його, а воно їх. Думаю, десь між Залізничним та Південним мостами було б саме воно.:
Оце синє зверху?Бачив щось подібне на фасаді будівлі банку NORD LB в Ганновері. Там було кілька невеликих елементів (приблизно 3 на 3 метри), але ввечер досить непогано різноманітили картину.
Цілком згодний - відображення 44-поверхового візерунка у воді матиме значний ефект. Надія на те, що всі задіяні в цьому проекті спеціалісти та державні діячі це добре розуміють і не перемістять проект подалі від води. Тим паче, кажучи про християнство та писанки, Володимир хрестив Русь саме в Дніпрі.А ціла сорокаповерхова будівля та ще й на воді має бути просто світовим архітектурним символом.:cheers:
Ні, то здається звичайний неон чи оптичне волокно.Оце синє зверху?
До лівого берега категорично не можна, бо хрестили Русь на правому березі, де стояв Київ град.Хоча я подумав Теличку теж мають забудовувати хмарочосами. Мабуть тоді найкраще розташування було б ближче до лівого берега між мостами Патона та Залізничним. Тоді б при погляді з мостів воно б не перехрещувалось з хмарочосами Телички, а при погляді з Печерських пагорбів трохи прикривало б спальні райони лівого берега.
Може з класичним червоно-білим (червоно-біло-чорним) візернуком фарбованої сітчастої структури. Чи може просто біла, як звичайне яйце, але то вже не матиме сенсу, якщо візерунок відсутній.Цікаво також як Писанка має виглядати в день при сонячному світлі.
Я заплачу гроші, щоб Бабушкіна не підпускали до цього проекту :colgate:XAPAKTEPHИK;20661883 said:Можна Бабушкіну закунути - шоб не забував - запалити новий вогонь зацікавленності.