SkyscraperCity banner

1061 - 1067 of 1067 Posts

·
Registered
43
Joined
·
6,081 Posts
📍google.com

REKONSTRUKCIJA DOMA KULTURE U RISNU

Naime, ovaj objekat čija je izgradnja započeta krajem jula 1985. godine, a izdat Mjesnoj zajednici Risan, nikada nije završena zbog nedostatka sredstava. Na osnovu izmjena i dopuna Detaljnog urbanističkog plana Risna, izdati su urbanističko-tehnički uslovi, kojima je između ostalog propisano da se objekat može rekonstruisati u skladu sa izabranom namjenom u postojećim horizontalnim i vertikalnim gabaritima.

Rekonstrukcija postojećeg objekta ima za cilj da se stvore bolji uslovi za rad administracije (kancelarija mjesne zajednice, prostor za biblioteku sa čitaonicom, prostor za sportske, kulturne i nevladine organizacije, prostor za muzejsku zbirku, galeriju, multifunkcionalnu salu-pozorište, bioskop i slično).

radiokotor.info
 

·
Registered
Joined
·
8,368 Posts
Uskoro uređenje šetališta i trga u Sutomoru

Javno preduzeće Morsko dobro ovih dana završava sanaciju potpornog zida na obali u Sutomoru. Direktor Predrag Jelušić najavljuje i nastavak druge faze zahtjevnih radova na uređenju šetališta i trga u ovoj, najposjećenijoj turističkoj destinaciji barske opštine. Investicija, koja će u potpunosti promijeniti izgled Sutomora i značajno unaprijediti turističku ponudu, vrijedna je pet i po miliona eura.
RTCG (video snimak u prilogu)
 
1061 - 1067 of 1067 Posts
Top