SkyscraperCity Forum banner

1071 Ankara | ÇUKURAMBAR | 34fl | 27fl x 2 | Com

56960 Views 114 Replies 27 Participants Last post by  Influence
  • Like
Reactions: 1
1 - 20 of 115 Posts
uc olur yakında arazisi çevrilmiş içindeki gecekondular yıkılmış paragonun hemen yanı ^^
inşaat güncelleme fotolarıda eklerse ankaradaki arkadaşlar iyi olur ..
bu eprojede hafriyat alınmaya başlanmış arkadaşlar
erhan bu koyduğun görseller bu başlığa ait değiller...başkent ünv. orası nere çukurambar nere??..doğukan yapı nere alternif&usta inşaat ortaklığı nere :)
Ben herhalde kafayı yedim, çünkü başlıkda Westgate yazdığından emindim :crazy: Neyse, developments başlığına taşıdım
2
temel iyde iyiden açılıyor. ama hala tabela falan yok galiba baharda belli olur gibime geliyor..saphire ankara ile birlikte yükselecekler

See less See more
  • Like
Reactions: 3
Projenin bu hali, önceki versiyonuna göre daha zarif olmuş. 100. like benden olsun. Bu arada, bu projeye ilişkin en son bilgi 2013 Aralık ayına ilişkin. İnşaatın son durumu hakkında bilgi verebilirsen seviniriz.
Projenin bu hali, önceki versiyonuna göre daha zarif olmuş. 100. like benden olsun. Bu arada, bu projeye ilişkin en son bilgi 2013 Aralık ayına ilişkin. İnşaatın son durumu hakkında bilgi verebilirsen seviniriz.
100. likeiçin öncelikle teşekkürler ..projeye gelince hala fore kazık işleri deavm ediyor bir tane e beko loder var bir kaçta işçi kısaca çok yavaş ilerliyor tahminim bahara başlarlar..
ağustosdan bu yana çok bir gelişme yok sanırım inşaat alanında.
Satış ofisi kuruldu en son.Hala daha temelle uğraşıyorlar sanırım.
1 - 20 of 115 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.