SkyscraperCity Forum banner

3D in Google Earth

38110 Views 167 Replies 37 Participants Last post by  Rumex
1 - 20 of 168 Posts
^^
БРАВО, БРАВО, БРАВО!!!
Напълни ми душата!

:applause::applause:
Гледайки тези снимки се замислих какви ли неща ще се случат след 15-20 години, какви ли нови технологии ще се появят? Сигурно ще можем да си правим виртуална разходка из който си поискаме голям град, все едно, че сме си там...:cheers:
Еe, браво! За пореден път... само не знам защо трябваше да се занимаваш с тъпия влак-мост :D
Гледайки тези снимки се замислих какви ли неща ще се случат след 15-20 години, какви ли нови технологии ще се появят? Сигурно ще можем да си правим виртуална разходка из който си поискаме голям град, все едно, че сме си там...:cheers:
Ми то вече има: Google Street View. :tongue3:

Иначе, поздравления за труда, Rumex! :eek:kay:
браво Rumex - страхотно :cheers: :applause:

ПП: не знам защо, но при мен някои от сградите не ми се зареждат
^^Не е при теб проблема.По-новите модели чакат одобрение все още, но до няколко дена трябва трябва да ги пуснат.
^^ ясно :)

продължавай в същия дух-триизмерните модели стават страхотно
дано скоро повече градове в България имат такива 3D модели, че като гледам други държави като Унгария и Чехия примерно, ние малко изоставаме в това отношение
Изоставаме доста в това отношение.Примерно Букурещ в голяма част е триизмерен, Белград също.Скопие също има доста добри модели.Да не говорим за Барселона, който е изцяло в 3d вариянт.

Иначе горните модели вече са одобрени и могат да се видят в Google earth :popcorn:

Ето още два на античния театър и римския акведукт:

See less See more
5
^^Страшно много си се постарал, а освен това и качествено:applause::applause::applause::applause::applause::cheers1:

PS: Преди няколко години помолих един колега да направи/преправи 3D на някои емблематични сгради в София. Той се съгласи, но проблемът беше, че ги направи като за компютърна игра...:nuts:
евалата батко:cheers:
Тия проекти пълнят душата! Страхотна работа! :applause: :bow:
Как се правят тези 3D модели? Сложно ли е?
Аз използвам Google SketchUp.Не е толкова сложно, поне за мен, при положение, че досега не се бях занимавал с моделиране.Малко трябва да й свикнеш и след това вече може да направиш почти всичко.
1 - 20 of 168 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.