Aici trebuie sa te contrazic. Acele sondaje din pozele lui nenea_hartia nu au mai mult de 1 m adancime, iar studiile geo pentru a determina natura terenului de fundare sa fac altfel (cu ajutorul unor tuburi) care ajung la adancimi de zeci de metri.Acele sondaje nu au nici o legatura cu arheologia ,sant facute pentru a determina natura terenului de fundare ,in vederea unei solutii optime in proiectarea corpului drumului.
Vezi aici, pozele 2 şi 3.Nu sant studii geo, ele se fac in fiecare profiltocmai pentru a determina ce am decris mai sus.
Teoretic, ionut nu se mai întoarce, iar sursa secretă are deja multe poze strânse. I-am sugerat să le dea altcuiva.Super update nenea_hartia! :cheers:
Sa speram ca ionut iese din butoiul cu imbufneala si revine cu update-urile lui la fel de impresionante, din surse secrete. Ionut, lasa copilariile si hai inapoi la joc! :cheers:
Pacat!Teoretic, ionut nu se mai întoarce, iar sursa secretă are deja multe poze strânse. I-am sugerat să le dea altcuiva.
in 2000 de ani cursurile de apa se mai muta si eledaca nu e niciun fir de apa pe o raza de 2km sansele sa nu fi fost ever o asezare umana acolo sunt extrem de mari, iar din imagini nu se vede vreo apa in zona. Practic ce fac ei echivaleaza cu cautatul acului in carul cu fan.
+1, dar poate a plecat pe vreo plaja prin Bahamas si sta la soare cu un cocktail in mana :lol:IONUTZ! COME BACK!
...HAHAHAHAHA...interesanta ipoteza...+1, dar poate a plecat pe vreo plaja prin Bahamas si sta la soare cu un cocktail in mana :lol:
Zborul va avea loc maine daca vremea permite. Va fi mai mult de proba deoarece nu am reusit sa fac rost de un echipament de filmat profi pt asemenea conditii. Dar sper sa iasa ceva ca lumea....Buna tuturor,
Extraordinare posturile voastre ...am avut si eu ocazia de a vedea inceputurile lucrarilor de pe traseul Orastie-Sibiu...si pot sa spun ca am vazut ceva lucrari si la traversarea raului Cugir, prin spatele hanului Sureanu, pe DN 7...mi-ar place sa cred ca au legatura cu autostrada.
Duminica am avut in gand sa ma duc sa dau o raita si eu sa mai fac niste poze, dar au intervenit alte obligatii si am renuntat. Ramane pe data viitoare cand sper ca Eurocopter va implini "minunea" ...acel zbor pe deasupra autostrazii, si eu cred ca nu numai pe portiunea Deva-Orastie ci si pe noul santier de pe portiunea dintre judetele Alba si Hunedoara
@Anacronox, o sa am in vedere podul de peste mures...si strei e unul din obiectivele (ca si la Arad) ce ne poate spune cel mai bine cum evolueaza lucrarile
Legat de o parte al acestui tronson:Multumim nenea_hartia de poze :cheers:
Se pare ca incet-incet incepe si Orastie - Sibiu :banana:
De la Cluj la Deva am inteles ca vom face maxim 45 minute, iar intreg zborul ar dura cam o ora si jumatate. Acum depinde cat de mult ne mai invartim. Vreau sa impusc doi iepuri dintr-un foc si sa prind si centura Valcele-Apahida....^^
Sa fie intr-un ceas bun...
Se pare ca vremea va fi OK...nici ploi nici vant...iar ca timp din cele stiute de mine distanta Deva-Cluj...ar trebui sa dureze cam 1 ora si 45 de minute...iar privelistea este extraordinara
Pentru exemplificare...vedeti pozele din acest trip-report
un zbor minunat Cluj-Deva si retur