putin pe langa discutie dar sper ca vor planta ceva verdeata intre bretelele alea
SourceNe mişcăm ca japonezii: Cât s-a construit la autostrada spre Occident în 2 săptămâni
Autostrada Arad-Timişoara ar trebui să fie deschisă traficului după jumătatea lunii decembrie. Vezi cum au evoluat lucrările pe şantier în perioada 17 octombrie -31 octombrie
Un utilizator al formului de infrastructură skyscrapercity.com a comparat imagini cu lucrările autostrăzii la 17 octombrie şi la 31 octombrie 2011.
Progresele se văd cu ochiul liber. Constructorii autostrăzii, consorţiul format din firmele Astaldi (Italia) şi FCC (Spania) au fost admonestaţi, la începutul lunii octombrie de premieriul Boc, venit în vizită pe şantier. La acel moment, lucrările erau finalizate în procent de 80%.
Aceleasi poze si pe Capital, care la randul lui este citat de EVZ.
sigur pentru unele cadre chiar si neplanificate , progresul ar fi vizibil, multumim @radutm pentru efortul tau .^^
Singura problema ar fi ca unele puncte de reper sunt din 17 octombrie, pe cand daca plecam de la septembrie, ar fi fost altele (intre timp finalizate). Oricum, cred ca se va putea observa progresul. Practic filmul din septembrie e de la sfarsitul lunii asa ca in total ar fi progresul intr-o luna. Sa imi fac putin timp si deseara incerc sa scot si cadrele din septembrie.
Nu conteaza, foarte bine ca au preluat pozele. Sunt surprins ca au ajuns sa fie o stire! Foarte bine. Putem folosi metoda si pentru restul segmentelor.Bravo lor ca au dat sursa, dar le-ar fi picat degetele sa bage in articol si nickname-ul userului ?![]()
Am zis ca pe deseara ma pun sa fac si setul pe septembrie, sa le pun pe toate la un loc. Dar am spus si mai sus ca nu e neaparat sa apara progrese remarcabile peste tot daca in acea perioada s-a lucrat mai mult in alte locuri. Sa vedem ce va iesi.sigur pentru unele cadre chiar si neplanificate , progresul ar fi vizibil, multumim @radutm pentru efortul tau .
:applause:Doamna Ministru, daca ne cititi....poate ne ajutati si cu legitimatii, ca in anumite conditii, organizat, insotiti si toate celelalte conditii sa intram in vizita pe diferite santiere, fara sa fim nevoiti sa inchiriem avioane, sa pozam peste gard, sa fim alergati de paznici, sau sa folosim motociclete de enduro.