SkyscraperCity Forum banner

A1 Motorway | Bucharest–Nădlac

5786140 Views 28008 Replies 724 Participants Last post by  vancouverro
A1 Motorway thread

Bucharest – Piteşti – Sibiu – Deva – Timişoara – Arad – Nădlac –> Hungary

For up-to-date information about A1 motorway construction development please visit Romanian Motorways - Index and Statistics thread.

Pentru informații la zi despre construcția autostrăzii A1 vă rugăm să vizitați thread-ul Romanian Motorways - Index and Statistics

----------------------------------------

Let's move all discussion about A1 Motorway from Pan-European Corridor IV to this location for a better comunnication because mainly our discussion was about A1 Motorway not about entire Corridor IV.

A1 Motorway

See less See more
3
3941 - 3960 of 28009 Posts
putin pe langa discutie dar sper ca vor planta ceva verdeata intre bretelele alea
@ radutm :cheers2: :cheers2: pentru comparatie
@ nenea_hartia, bogdymol, udar, marius_wiz :cheers2: pentru recentele update-uri
@ bgd77, thanks.

@ Dani_0307, teoretic, prea putin ma intereseaza cine construieste lotul 2 din tronsonul TM-Lugoj. Important ar trebui sa fie faptul ca se va construi.
Insa atunci cand doua "institutii" (CNSC si Curtea de Apel) admit contestarea rezultatului licitatiei, ceva mi se pare cel putin dubios.
Si mai dubios mi se pare insa ca Ministerul si CNADNR-ul, care cheltuiesc lunar sume importante pentru imaginea lor (vezi doar filmele periodice din avion), nu se sinchisesc sa iasa in fata cu vreun comunicat in care sa prezinte opiniei publice decizia CNSC/solutia Curtii de Apel sau pur si simplu pozitia ministerului/CNADNR-ului vis-a-vis de subiect, sau chiar adevarul :), in schimb rezumandu-se la niste fraze scapate in timpul unor vizite pe santier.
Astfel, din punctul meu de vedere, este prima bila neagra pentru Boagiu.

On-topic:
Azi am trecut pe la nodul de la Giarmata si am vazut ca pe la ora 14 se lucra din greu.
Pozele ar fi de prisos in comparatie cu analiza lui radutm (inca o data :cheers2:) sau cu multitudinea de filme din avion realizate la cererea autoritatii contractante, amintite mai sus.
See less See more
marius_wz mersi pt poze:cheers:
offtopic: fain opelul corsa :)
Looks great. Go Romania!
Pentru combaterea offtopicului, daca doriti sa revedeti:
Autostrada Timisoara - Arad 17 octombrie / 31 octombrie

See less See more
52
ar fi interesanta comparatia si cu ceva cadre/film din august-septembrie sa fie 3 poze pe o linie - progresul ne-ar da pe spate, sunt sigur.

Pentru combaterea offtopicului, daca doriti sa revedeti:
Autostrada Timisoara - Arad 17 octombrie / 31 octombrie
See less See more
^^
Singura problema ar fi ca unele puncte de reper sunt din 17 octombrie, pe cand daca plecam de la septembrie, ar fi fost altele (intre timp finalizate). Oricum, cred ca se va putea observa progresul. Practic filmul din septembrie e de la sfarsitul lunii asa ca in total ar fi progresul intr-o luna. Sa imi fac putin timp si deseara incerc sa scot si cadrele din septembrie.
See less See more
Apreciem ca ne citesc din ce in ce mai multi jurnalisti: :applause:

Ne mişcăm ca japonezii: Cât s-a construit la autostrada spre Occident în 2 săptămâni

Autostrada Arad-Timişoara ar trebui să fie deschisă traficului după jumătatea lunii decembrie. Vezi cum au evoluat lucrările pe şantier în perioada 17 octombrie -31 octombrie

Un utilizator al formului de infrastructură skyscrapercity.com a comparat imagini cu lucrările autostrăzii la 17 octombrie şi la 31 octombrie 2011.
Progresele se văd cu ochiul liber. Constructorii autostrăzii, consorţiul format din firmele Astaldi (Italia) şi FCC (Spania) au fost admonestaţi, la începutul lunii octombrie de premieriul Boc, venit în vizită pe şantier. La acel moment, lucrările erau finalizate în procent de 80%.
Source
See less See more
multumim presei ca ne face auziti.
Multumiri si din partea mea tuturor acelora care au muncit cu update-uri la greu...Am lipsit de pe forum o saptamana si am citit la greu sa ajung "la zi"...
" fapt observat de către un utilizator al deja celebrului forum specializat skyscrapercity.com "
suntem deja o somitate in presa romaneasca, forumul este des citat si a ajuns deja celebru :)
imagineatia jurnalistilor este destul de limitata pe alocuri , oare suntem mai mult o tara de copy paste, decat inventiva?!
See less See more
^^
Singura problema ar fi ca unele puncte de reper sunt din 17 octombrie, pe cand daca plecam de la septembrie, ar fi fost altele (intre timp finalizate). Oricum, cred ca se va putea observa progresul. Practic filmul din septembrie e de la sfarsitul lunii asa ca in total ar fi progresul intr-o luna. Sa imi fac putin timp si deseara incerc sa scot si cadrele din septembrie.
sigur pentru unele cadre chiar si neplanificate , progresul ar fi vizibil, multumim @radutm pentru efortul tau .
See less See more
progress ...

cum arata ultima poza ... din pacate nu am timp sa fac la mai multe ...dar din septembrie pana in 30 octombrie progresul e vizibil

http://imageshack.us/photo/my-images/545/autoox.jpg/
See less See more
3
Bravo lor ca au dat sursa, dar le-ar fi picat degetele sa bage in articol si nickname-ul userului ? :)
Nu conteaza, foarte bine ca au preluat pozele. Sunt surprins ca au ajuns sa fie o stire! Foarte bine. Putem folosi metoda si pentru restul segmentelor.
sigur pentru unele cadre chiar si neplanificate , progresul ar fi vizibil, multumim @radutm pentru efortul tau .
Am zis ca pe deseara ma pun sa fac si setul pe septembrie, sa le pun pe toate la un loc. Dar am spus si mai sus ca nu e neaparat sa apara progrese remarcabile peste tot daca in acea perioada s-a lucrat mai mult in alte locuri. Sa vedem ce va iesi.
See less See more
@Cosmin unde esti?
Dupa ce data trecuta ai explicat ca ziaristii scriu gresit ca SSC e un forum de infrastructura iata ca se repeta gresala "...formului de infrastructură skyscrapercity.com" :)

Sa nu mai vorbesc de gresala de gramatica: formului ?? :)
^^
E clar ca asa ne ramane numele... cel putin pana cand incepe Romania sa se umple de zgarie-nori :)
Doamna Ministru, daca ne cititi....poate ne ajutati si cu legitimatii, ca in anumite conditii, organizat, insotiti si toate celelalte conditii sa intram in vizita pe diferite santiere, fara sa fim nevoiti sa inchiriem avioane, sa pozam peste gard, sa fim alergati de paznici, sau sa folosim motociclete de enduro.
See less See more
Doamna Ministru, daca ne cititi....poate ne ajutati si cu legitimatii, ca in anumite conditii, organizat, insotiti si toate celelalte conditii sa intram in vizita pe diferite santiere, fara sa fim nevoiti sa inchiriem avioane, sa pozam peste gard, sa fim alergati de paznici, sau sa folosim motociclete de enduro.
:applause:
See less See more
3941 - 3960 of 28009 Posts