8% Sasina wyrzucone w błoto
S6 nie dochodzi do Łodzi więc znak nie jest prawidłowy - było juz o tym n-tej ilości wątków - więc nawet nie ma sensu tłumaczyćMoże pierwsza oznaka normalności?
Ten znak jest prawidłowy - najpierw trzeba wjechać na S6, którą w kierunku na Łódź dojeżdża się do A1.
W "najbliższym" czasie. Trzeba podpytać Budimex.Mam pytanie.
Kiedy na węźle Nowe Marzy będzie oznaczony zjazd na ukończoną S5?
jechałem 24.12 i cały czas jest znak zjazdu na Bydgoszcz jako na DK91
Będę wracał do Bydgoszczy w sobotę to zobaczę czy coś zmienili. Jak nie, napisze maila.W "najbliższym" czasie. Trzeba podpytać Budimex.
Ale też na dłuższym odcinku S1 niż 300 m?W Gdace trochę koloryzują odnośnie S1. Nierówności w rejonie węzła Pyrzowice są na odcinku znacznie dłuższym niż 300 metrów.
Dlaczego tak długo. Budowa trwała długo, wiadomo, że koniec kontraktu był na sierpień 2022, nie można było tego przygotować wcześniej??Dostałem info że znaki na węźle nowe Marzy zostaną zmienione na przełomie lutego i marca. Nie wiem czemu to tak długo trwa.
Widoczność. Ostry zjazd po łuku stąd zwolnienie, jak przekraczasz szczyt i zaczynasz zjeżdżać to widzisz znowu kawał drogi i od razu jest odwołanie.za kilka kilometrów w stronę poludniową jest ograniczenie do 110 na jakieś 200 metrów