SkyscraperCity Forum banner

[A1] Toruń - Stryków

5043551 Views 13100 Replies 1089 Participants Last post by  pmaciej7
Zestawienie odcinków:

-A1 Grudziądz - Toruń .............................. 62,4 km.....08/2008 - 12/2011 .............................................. Skanska www.autostradaa1.pl
-A1 Czerniewice - Odolion ......................... 11,4 km.....06/2010 - 06/2012 ......................... SRB Civil Engineering Ltd
-A1 Odolion - Brzezie ............................... 23,1 km.....06/2010 - 06/2012 ......................... SRB Civil Engineering Ltd
-A1 Brzezie - Kowal ................................. 29,5 km.....06/2010 - 06/2012 ................................................ PBG SA
-A1 Kowal - Sójki .................................... 30,0 km.....07/2010 - 06/2012 ..... SRB CIVIL ENGINEERING, John Sisk & son, Roadbridge, Budbaum
-A1 Sójki - Kotliska .................................. 15,2 km.....06/2010 - 06/2012 ......................................... POLDIM S.A.
-A1 Kotliska - Piątek ................................. 9,0 km.....07/2010 - 06/2012 ..... SANDO BUDOWNICTWO POLSKA, Construcciones Sanchez Dominguez - Sando
-A1 Piątek - Stryków ............................... 21,0 km.....06/2010 - 06/2012 ....................................... Johann Bunte
-A1 w. Łódź - Północ, 291+000 - 295+850 ............ 4,8 km.....05/2010 - 11/2011 ........................................ Budimex S.A.

Węzeł Łódź - Północ:

....
See less See more
5
  • Like
Reactions: 1
Status
Not open for further replies.
1 - 19 of 13101 Posts
Ja też nie mam:)

Jak najbardziej, mnie ten odcinek bardzo interesuje:)
Czy z dk60 widać prace przy A1?

Czy z DK60 między Sójkami a Kutnem widać z drogi prace przy A1? Wybieram się tam i jestem ciekawy czy coś widać. Jadę ze Śląska stąd moje pytanie:)
Przebieg A1 przez drogę DK60

Czy mógłby ktoś pokazać graficznie w którym dokładnie miejscu A1 będzie przecinać DK60. Z planów jakie widziałem węzeł będzie w okolicy rozgałęzienia dróg w miejscu gdzie kończy się miejscowość Sójki ale to były bardzo ogólne plany. Jakby miał ktoś dokładniejsze to bardzo proszę. Ostatnio jechałem DK60 i z tej drogi nie widziałem żadnych prac, a nawet nie wiedziałem gdzie miałem się patrzyć aby cokolwiek z tej drogi zobaczyć.Dzięki.
See less See more
Węzeł Sójki

Czy ktoś wie co się aktualnie dzieje w okolicach przyszłego węzła Sójki?
Węzeł Sójki

Czy ktoś wie co się dzieje na węźle Sójki???
Czy z dk60 widać prace przy A1?

A czy z drogi DK60 widać prace przy A1? Dziwne że nie robią jeszcze węzła Sójki.
W jakich temperaturach można pracować?

Mam pytanie, jakie temperatury musiałyby być aby na autostradzie praca odbywała się normalnie? Czy np przy -5 można coś robić czy nie? Bo na razie pogoda jest super i powinni to wykorzystać. Mam nadzieję, że zima w tym roku nie będzie taka ostra jak w tamtym.
See less See more
Węzeł Sójki

A ma ktoś najświeższe informacje z węzła Sójki?
Węzeł Sójki

Witam,

Czy jest szansa w tym roku na jakieś zdjęcia z Węzła Sójki? Czy coś już konkretnego tam robią i czy prace widać z DK60. Pogoda jest super więc prace powinny iść pełną parą.
Węzeł Sójki

To dziwne bo wcześniej ktoś pisał, że zaczyna się coś dziać na węźle Sójki. W Grudniu będę przejeżdzał na trasie Kutno - Płock i myślałem, że z DK60 coś będzie widać w Sójkach.
Węzeł Sójki

Czy ostatnio ktoś przejeżdżał koło Węzła w Sójkach? Dzieje sie już coś tam w końcu? I czy z DK60 na trasie Kutno - Płock widać prace przy A1?
Co się dzieje na A1

Czy ktoś coś widział aby na odcinkach były prowadzone jakieś prace? Ja przed świętami będę jechał odcinkiem Kutno - Gostynin to sam się przekonam czy w Sójkach się coś dzieje, mam nadzieję, że tak bo w sumie zimno bardzo się.
A1 Wezeł Sójki

Może w przyszłym tygodniu uda się więcej zrobić. Podobno ma być odwilż a z tego co wiem mogą oni pracować gdy średnia dobowa temperatura nie spada poniżej -5C.
A1 Wezeł Sójki

Czy naprawdę nikt nie zagląda na budowę:) wiem że śniegu jest w pinechy:) ale może choć ktoś przejeżdzał i zda relację werbalną:) Mam nadzieję, że jednak tam coś się dzieje.
A1 Wezeł Sójki

Czy ktoś jechał może ostatnio koło węzła sójki? Coś się tam chyba dzieje skoro taka ciepła jak na zimę pogoda. Może jakaś krótka relacja?:)
Węzeł Sójki

Czy z DK60 widać coś przy węźle Sójki? Taka ładna pogoda więc chyba praca mogła pójśc do przodu na odcinkach. Jak ktoś ma jakieś zdjęcia lub info to proszę wrzucić. Dzięki:)
A1 Wezeł Sójki

Zima była lżejsza to może są trochę do przodu z pracami. Super by było jakby zdążyli do wakacji 2012:) Co do Euro 2012 to najbardziej się cieszę że pozostaną autostrady:) Bo gdyby nie euro to jeszcze sporo lat byśmy poczekali a tak najważniejsze że wszystko w toku:) Myślę że do lata 2012 zdążą może nie do czerwca ale to sierpnia uda się. Choć najbardziej wyczekiwany odcinek będzie dopiero w 2013r.
See less See more
A1 Wezeł Sójki

A nie dałoby się tej wody usunąć póki jest zamarznięta? skuć ją a potem wywieść a dzięki temu jak się ociepli to teren byłby o wiele mniej błotnisty.
1 - 19 of 13101 Posts
Status
Not open for further replies.