^^ Nie jestem zwolennikiem PiS, ale poczekajmy z wyrokami na sąd.
My nie mamy wglądu do dokumentacji więc rzucanie nazwisk jest przedwczesne.
My nie mamy wglądu do dokumentacji więc rzucanie nazwisk jest przedwczesne.
Myślisz, że tak mało zarabiają, że tak długo im zejdzie... ??z własnej kieszeni. Znaczy będą płacić w ratach aż do śmierci.
Czy ty to piszesz na serio???? bo mam wrażenie że chcesz poprawić humor innym.....Będą jajca jak GTC wygra wtedy rząd PIS powinien być postawiony przed Trybunałem Stanu![]()
albo pod murem... (żartowałem, Wysoki Sądzie...)Będą jajca jak GTC wygra wtedy rząd PIS powinien być postawiony przed Trybunałem Stanu![]()
Mamusię premiera chcesz ograbić z emerytury? Przecież komornik wejdzie jej na konto :lol:^^ Wystarczy jak pan Polaczek i Kaczyński zapłacą solidarnie odszkodowanie dla GTC z własnej kieszeni. Znaczy będą płacić w ratach aż do śmierci.
Bardzo bym prosił abyś merytorycznie podszedł do sprawy uprzednio zapoznając się z tematyką a potem ewentualnie wytykał winnych.^^ Wystarczy jak pan Polaczek i Kaczyński zapłacą solidarnie odszkodowanie dla GTC z własnej kieszeni. Znaczy będą płacić w ratach aż do śmierci.
Właściwie funkcjonujące opłaty za dostępność ustalane są w wysokości zapewniającej pokrycie kosztów eksploatacji, zwrot kredytów i uzasadniony zysk. Najlepszą metodą na ustalenie tego wynagrodzenia jest postępowanie przetargowe, z tym że postępowanie to wymaga pełnych i kompletnych informacji. System wynagrodzenia za dostępność umożliwia szybkie uzyskanie finansowania, ponieważ instytucje finansowe przeglądają jedynie model finansowy, by sprawdzić, czy wynagrodzenie to wystarczy na spłatę długu. Poziom ruchu nie stanowi ryzyka i nie wymaga analizyBardzo bym prosił abyś merytorycznie podszedł do sprawy uprzednio zapoznając się z tematyką a potem ewentualnie wytykał winnych.
Zupełnie nierozumiem dlaczego. Ten kto z całą świadomością łamie prawo powinien ponosić tego skutki. Jeśli skutkiem będzie konieczność wypłaty odszkodowania to zupełnie nie rozumiem dlaczego nie miałby pokrywać 100% kwoty, którą zapłaci skarb państwa. Swoją drogą już samo opóźnienie w budowie to niewymierne straty dla nas wszystkich.Bardzo bym prosił abyś merytorycznie podszedł do sprawy uprzednio zapoznając się z tematyką a potem ewentualnie wytykał winnych.
Post Twój jest delikatnie mówiąc niesmaczny.
Nierozumiesz???? bo to co napisałeś w tamtym poście świadczyłoby o twoim infantyliźmie.Nierozumiem dlaczego. Ten kto łamie prawo niech ponosi tego skutki.
A jeśli miałbym przyjmować zakłady to obstawiam 9:1 wygraną GTC. Na pytanie dlaczego kieruję do ustawy o wolności gospodarczej (należy czytać łącznie z przepisami przejściowymi), czego (publicznie znana) argumentacja ministra transportu jakby nie dostrzegała.
Przeczytaj raz jeszcze i zastanów się nad jadem jaki wypływa z twojej wypowiedzi, nie wspominajac już że nawet nie jest to śmieszne....Wystarczy jak pan Polaczek i Kaczyński zapłacą solidarnie odszkodowanie dla GTC z własnej kieszeni. Znaczy będą płacić w ratach aż do śmierci.