Mam wrażenie, że budowa A1 na północ od Łodzi wystartowała ze znacznie większą werwą niż na większości odcinków A4 Szarów-Rzeszów.
Co to znaczy maszyny małej wielkości?Byłem wczoraj z ojcem na budowie tej autostrady w Komadzynie, przejeżdzaliśmy samochodem i na chwile się zatrzymaliśmy. To co mogę powiedzieć :
- odchumusowany ładnie szeroki pas ziemi na południe od drogi KUtno - Oporów ok 300 metrów odchumusowania,
- na północ od tej trogi wybydowana droga technologiczna i nic wiecej,
- przy drodze stoi z 7 moze 8 maszyn małej wielkości,
- byli jacys geodeci coś mierzyli przy lesie,
a teraz to co mnie zaciekawiło najbardziej to to, że na odchumusowanym terenie tych 300 metrów mniej wiecej były nieśćięte drzewka mało tego nawet były one ogrodzone. Śmiesznie to wyglądało. Krótko mówiąc nie zawiele się tam dzieje![]()
Nie za ma coCzy jest ktoś w posiadaniu dokładnej mapki odcinków Odolion - Brzezie i Brzezie Kowal? Jeśli tak to mógłby podać mi namiary albo wkleić na forum?
Jest za co
Ooo widzę, że tędy przebiegał szlak bojowy wodza Aleksandra Kujawskiego :nuts: To pomyłka maszyny czy jest człowiek, który jest w stanie tak napisać :bash:?
Niestety nie mam...to co miałem to wstawiłem.:smug:barthal, extra mapka! Masz może cały odcinek do Strykowa?