żebyś wiedział, reszta niech sie realizuje jako podwykonawcy
żebyś wiedział, reszta niech sie realizuje jako podwykonawcyZamknijmy rynek budowy autostrad dla pięciu firm. Wtedy na pewno będzie lepiej.
A ja bym go zamknął nawet dla dwóch - byle najlepszychZamknijmy rynek budowy autostrad dla pięciu firm. Wtedy na pewno będzie lepiej.
Ten co 10:30 otwierali
edit: czerniewice - brzezie
brawo i wielke dzięki, za przekaz informacji. Dzisiaj jesteś dla mnie jak wszystkie media wszelkiego rodzaju razem wzięte tyle, że o super jakości i szybkości przekazu.Niedługo powinienem wiedzieć 2 odcinek
poprawiłem, ale z DW252 a nie 552@igorsel węzeł Brzezie to skrzyżowanie A1 z dw 552 a nie A1 z dk 62
nie porównuj centrum handlowego do biurowca, to dwa różne światy. Poza tym postawienie toi toiów to jeszcze nie rozpoczęcie budowy...Dodam tylko, że Mirbud dostał właśnie kontrakt na budowę dużego centrum handlowo-biurowo-hotelowego w Łodzi (Sukcesja). Właściwie już to tam budują, a z kopyta mają ruszyć w 2013 roku.
I tym bardziej sprawa się przedłuży. Potem ta cała kobylarnia coś odwali... Modlę się, by nie było bankructwa i rzeczywiście na jesieni 2014 skończyliPoczekajmy na wybranie oferty. Samo otwarcie kopert to nie wszystko. Czuję, że na pewno będą odwołania i protesty.
Mam kolegę w Mirbudzie i wiem, że park maszynowy mają całkiem spory. Myślę, że niektóre firmy będące głównymi wykonawcami inwestycji nie mają takiego zaplecza. Poza tym ściągnęli dosyć dobrą kadrę kierowniczą z firm: ... ... (nieoficjalne źródło więc nie będę wymieniał) i sądząc po tym chcą intensywniej działać w sektorze budownictwa drogowego. Zobaczymy jaki będzie finalny wynik przetargu, a za parę miesięcy ocenimy czy faktycznie się sprawdzili.brawo i wielke dzięki, za przekaz informacji. Dzisiaj jesteś dla mnie jak wszystkie media wszelkiego rodzaju razem wzięte tyle, że o super jakości i szybkości przekazu.
co do wyników to niech ROBIĄ. A kto to mi to zwisa. :cheers:
Dodam tylko, że Mirbud dostał właśnie kontrakt na budowę dużego centrum handlowo-biurowo-hotelowego w Łodzi (Sukcesja). Właściwie już to tam budują, a z kopyta mają ruszyć w 2013 roku.