Skyscraper City Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
1,698 Posts
Verkeerstechnisch zou voor de regio De Blankenburgtunnel de meeste verlichting bieden. Omdat die de dichter bevolkte en geindustrialiseerde gebieden onsluit.
 

·
Registered
Joined
·
1,698 Posts
anuit de media lijkt het wel of er alleen voorstanders zijn voor het inbouwen van Vlaardingen. Van de tegenstanders hoor je niets, of die worden doodgezwegen
Nederland is bij uitstek een land waar enorm veel (vaak te veel) wordt geluisterd naar de klaagzang van de enkele tegenstanders.
niet voor niets heeft met de A4 zo lang geduurd.
De Blankenburgtunnel mag er wat mij betreft komen. Maar de oranjetunnel/variant moet ook goed worden bestudeerd.
 

·
Registered
Joined
·
1,698 Posts
De beste optie (Y)
Eindelijk worden er eens stappen gemaakt om de regio (en metname de haven) bereikbaar te houden.
 

·
Registered
Joined
·
1,698 Posts
Zo'n grote vaste brug is allerminst handig. Er moeten ook grote drijfkanen, booreilanden etc over de nieuwe waterweg of het Calandkanaal. En die kunnen dan veel plekken binnen de haven niet meer bereiken.
 

·
Registered
Joined
·
1,698 Posts
Ik stel voor dat ze op de zandlichamen van de verbindingswegen gewoon een mooi bos planten. Dan ziet het er geheel er minstens net zo aantrekkelijk eruit als het huidige landschap :)
 

·
Registered
Joined
·
1,698 Posts
^^ Doe mij dan maar gewoon de oude route van de A24 om Vlaardingen Holy en Kethel heen. Knooppunt bij de A4 hoeft niet volledig, alleen de verbinding Delft-Rozenburg v.v.

Ik ben tegen het degraderen van A13/A20 tot minder dan snelwegen. Dat je er 80 mag of zo, zoals nu, ok... maar voor de rest als oost-west verbinding is het niet mijn voorkeur om te rijden via de A13/A16...

Ik ben wel voor je A38 verbinding. Mag van mij de A21 worden, en dan ook de A15 van Ridderkerk tot Maasvlakte tot A21 hernummeren ;-)
Het gebied ten noorden van holy en Kethel is beschermd gebied. Waarin alleen rekening is gehouden met de geplande aanleg van de A4.
Maar er is haast geen noodzaak om een dergelijke weg langs holy en Kethel te leggen. Zo groot is de stroom extra verkeer ook niet. De blanken burg tunnel dient allen ter ontsluiting van de haven.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top