SkyscraperCity Forum banner
1 - 15 of 15 Posts

·
Registered
Joined
·
2,188 Posts
Es que algo de Sistemas de Información Geográfica que esté en Natura no tiene ninguna lógica. Estuve varios dias buscando una definición de SIG en un postgrado que hice el año pasado (algo complicado ya que cada autor menciona o da más o menos importancia a ciertos aspectos), y os puedo asegurar que tiene más sentido meter el hilo en uno de informática, que en Natura (dado el carácter estético que le hemos dado al hilo).
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
^^ :yes:

Haurem de fer un fil sobre eines d'informació geogràfica :)
 

·
Registered
Joined
·
801 Posts
^^ doncs si!, pq tant de google earth no pot ser bo!
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
^^ Ves, al goolzoom pots agafar les fotos del sigpac, del PNOA i d'uns quants mes :) :) :)
 

·
Registered
Joined
·
12,309 Posts
Es Google Earth va infinitament millor que el web, esper que ho posin prest. Per cert, quina llàstima que sempre facin ses fotos en s'estiu, amb lo sec que apareix tot.
 

·
Viril Member
Joined
·
5,121 Posts
^^ Home, en altres epoques de l'any pot ser més difícil que no hi hagi niguls, o diferenciar una parcel.la de terra d'una altra pel menor contrast de colors, etc.
 

·
Registered
Joined
·
801 Posts
Ja tenim fotos aèries noves! Bé, no són d'avui mateix, sinó de 2006, però de totes maneres són bastant més actuals que les que teníem fins ara. No són al Google encara, però hi seran d'aquí a un mes. Heu de fer clic on posa "veure visor":

http://www.ideib.es/?newlang=catala
on t'havies ficat?
 
1 - 15 of 15 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top