SkyscraperCity banner

1 - 18 of 18 Posts

·
.......
Joined
·
6,749 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)


Organizata dhe Institucione ∞ Organizations & Institutions

Co-Plan
Polis University
Tirana Architecture Week
Construction Engineering Faculty
Prime Minister's Office
Ministry of Economy, Trade and Energy
Ministry of Tourism, Culture, Youth and Sports
Ministry of Environment, Forestry and Water Administration
National Tourism Agency
National Agency for Natural Resources
International Centre for Albanian Archaeology
Archeological Services Agency
Agency of Restitution and Compensation of Property
National Housing Agency
Transports Institute
General Directorate of Standardization
Agjencia e Legalizimeve
Chamber of Comerce and Industry
URI - Urban Research Institute
EcoDesign - Center for Architecture, Technology and Environment
Energjia.al

Transporti dhe Infrastruktura ∞ Transports & Infrastructure

Ministry of Transportation
General Directorate of Road Transport Services
National Air Traffic Agency
Tirana International Airport
Durrës Port Authority
Saranda Port Authority
Shëngjin Port Authority

Bashki ∞ Municipalities

Albanian Association of Municipalities
Tirana Municipality
Durrës Municipality
Elbasan Municipality
Shkodër Municipality
Vlorë Municipality
Fier Municipality
Korça Municipality
Berat Municipality
Lushnje Municipality
Kavajë Municipality
Pogradec Municipality
Saranda Municipality
Kukës Municipality
Lezhë Municipality
Rrëshen Municipality
Kuçovë Municipality
Librazhd Municipality
Kamëz Municipality
Kashar Municipality
Dajti Municipality
Himara Municipality
Orikum Municipality
Koplik Municipality
Gramsh Municipality
Rubik Municipality

Ndërmarrje Ndërtimore (Sipërmarrësa) ∞ Construction Companies (Developers)

Edilal
Mane TCI
Matrix Konstruksion
MT Group
Lin Konstruksion
V-Ndërtim
Colombo2
Ormars 2000
Trema Engineering
Dudaj Konstruksion
Lura Group
Kontakt
Millenium Group
Enternal
Kika Construction
Alba Ndërtim
Gener2
TID Albania
YZO
Vista Group
2A-L
2K Group
Almar Group
Agikons
Vega
Kevin Konstruksion
Garden City
Agna Group
Riviera Sh.P.K
SMO Union
Bengasi 2006
Cobo Constructions
Vëllezërit Hysa
Alban Tirana
Teuta Konstruksion
AZ Konstruksion
JNN
Telniks
SND Construction
The Best Co.
Fafa Sh.P.K
Emira Sh.P.K
3A Group
R&T Group
Usluga
Land&Co.
Siba
Merkaj Construction
Iliriada P.K.S
GL2 Albania
Ferra&Co.
Axxa Group
Kotorri SL
Orion Construction
Ushina Construction
Termoimpianti
ACG Sh.P.K
Perxhola
Tulo Sh.P.K
Erjoni Ndërtim
Alb Building
Sahitaj Konstruksion
NDB
AR Europrojects
Shehu Konstruksion
3A Profile
Ital Costruzioni
Fusha l.t.d
MGB Ndërtim
AAC Sh.p.k
Alb Tiefbau

Studio Arkitektonike dhe Inxhinierike ∞ Architectural & Engineering Studios

Studio Rebus
Dea Studio
Arkimade
Shteto Pro
Avatelier
Arpa Studio05
Planind
Arkitema Studio
XPlan Studio
AR Studio
Arkitekt BL
Atelier4 Architects
M Architects
Arktek Studio
Arkon Studio
Apolon-1
Architecture_MB
PAS+P Studio
Nasto Enxhiniering
Weissgerber & Partner
ArchiMED

Agjenci të Pronave të Paluajtshme ∞ Real Estate Agencies

Century21 Albania
Re/Max Albania
Balkimo
Alfa Information
Albania Estate
Inf 93
Leonardo 2000
Dev-Inf
Real Estate City
Albania Prestige
Green Hours
Schnell Development
Pespa Group
Danos

Lidhje Mjedisore ∞ Environmental Links

Ministry of Environment, Forestry and Water Administration
National Association of Forestry
Institute for Environmental Policy
Ekolëvizja
Mjedisi Sot
Pernatur
ECAT Tirana
Eden Center
PASS - Programi i Alternativave Social-Stimuluese
Gardenline

Agjenci Turistike ∞ Tour Agencies

Outdoor Albania
Journey to Valbona
Albania Dive
Albania Explorer
Albania Rafting Group
 

·
.......
Joined
·
6,749 Posts
Discussion Starter #2 (Edited)


Organizata dhe Institucione ∞ Organizations & Institutions

Office of the Prime Minister
Ministry of Infrastructure
Institute for Science and Technology

Transporti dhe Infrastruktura ∞ Transports & Infrastructure

Komuna ∞ Municipalities

Ndërmarrje Ndërtimore (Sipërmarrësa) ∞ Construction Companies (Developers)

Dumnica Group
Mabetex
Dukagjini Group
Eurokos
EuroTrans
Ideal Project
S-Imeri
UniProject
Conin
Redoni
Dardania Company
Euro Construction
Exclusive Design Company
Venis-O Group
Labi Invest
Al Trade
Belvedere
Mirson Construction
Daja Rrah
EngGroup
Toning
Smart Investment

Studio Arkitektonike dhe Inxhinierike ∞ Architectural & Engineering Studios

Anarch
Murseli Arkitekt+Partner
Maden Group
AB Group
BN Architects
Postarch
S-ING Projekt
Ferizi+Ferizi Architects
Centimetri
Studio Arcadis
Arhing
Pridem Projekt
zonING

Patundshmëri ∞ Real Estate

Princesha
Kosova Immobilien
M1 Real Estate
Immobilia

Lidhje Mjedisore ∞ Environmental Links

Agjenci Turistike ∞ Tour Agencies
 

·
Banned
Joined
·
10,837 Posts
^^
Replika ime nuk ishte ndaj postimit tend,por ndaj nje tjetri qe eshte fshire tashme.:).Duhet te te kishte vajtur pak mendja.;)
 

·
Carpe Diem
Joined
·
8,848 Posts
^^
Fotot qe ke vene ne temen e Vlores jane ne rregull, ndersa reklamim direkt i subjekteve te caktuara nga agjente firmash nuk lejohet
 

·
Registered
Joined
·
775 Posts
E di qe ky eshte marketing por mendoj se i'a vlen me thy njeher rregullen sepse ka te beje me nje rrjet social qe e ka kriju nje shqiptar, Labinot Bytyçi.
Solaborate eshte nje rrjet social i ngjajshem me LinkedIn dhe me disa karakteristika te Facebook dhe i krijuar per njerez dhe kompani ne fushen e teknologjise.
 

·
Changeable constant
Joined
·
3,139 Posts
http://geoportal.rks-gov.net/

Faqe me harte ma cilesore te Kosoves se sa ajo e ne Google maps.
Ndoshta e ka permend dikush ma heret, po thash te vendosi ketu mbas nje postimi te drenicakut ne temen per Mitrovicen.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Fosi (www.fosi.al) është një forum shqiptar biznesi që nxit diskutimin rreth çështjeve të lidhura me biznesin dhe sipërmarrjen.

Forumi përbën një hapësirë ku mund të merrni informacion në lidhje me biznesin, të jepni dhe të kërkoni këshilla për çështje që ju shqetësojnë, të ndani përvojën tuaj dhe të diskutoni me njerëz të të gjitha fushave të biznesit. Temat e diskutuara përfshijnë çdo gjë, që nga hapat e parë të nisjes së një biznesi, manaxhimi, rritja dhe idetë për ta zhvilluar, si dhe hapat për ta mbyllur një biznes.
 
1 - 18 of 18 Posts
Top