SkyscraperCity Forum banner
21 - 33 of 33 Posts

·
Registered
Joined
·
15,238 Posts
Postuar më 26/10/2020

12.10.2020 filluan punimet në kantierin e ri të lotit 3 të rrugës Porto Romano-Durrës.
Ministrja Belinda Balluku bashkë me Drejtorin e ARRSH Ergys Verdho ndoqën nga afër punimet që po bëhen për këtë vepër të rëndësishme në funksion të Parkut Energjetik dhe Industrial të Porto Romanos dhe zonave të lira ekonomike. Ndërtimi i lotit 3, dhe të fundit të këtij segmenti, do të bëjë të mundur lidhjen e kësaj zone me autostradën Tiranë-Durrës duke lehtësuar qarkullimin e automjeteve për subjektet, që ushtrojnë aktivitetin në këtë zonë. Me Masterplanin e Qeverisë Shqiptare për zhvendosjen e Portit të Durrësit në zonën e Porto Romanos ky segment merr një rëndësi akoma dhe më të madhe.
 

·
bitte spiel mir etwas
Joined
·
13,104 Posts

·
Registered
Joined
·
5,360 Posts
Keni info mbi ket projekt?
 

·
Registered
Joined
·
1,131 Posts
Kju do ishte projekti me strategjike i te githa koharave ne shqiperi, edhe qeveria duhet te bej cmosh, me plasi per rruge, trena edhe aeroporte perpara rafineris. Edhe qeveria e kosoves duhet te jet e angazume te blej naften edhe te lejn brockulat.
 
  • Like
Reactions: arisyo13
21 - 33 of 33 Posts
Top