Skyscraper City Forum banner
1 - 20 of 33 Posts

·
Registered
Joined
·
13,640 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Kame menduar qe ka qene e hapur nje teme qe i dedikohet prodhimeve vendore,por nuk mujta me gjete,ndaj vendosa me e hap kete teme qe me mujt me i postu dhe me i mesu ma lehte produktet qe i prodhojme ne.

Po e filloj me produktet e kompanise Frutex nga Suhareka,konkretisht me pijen me te perdorur te kompanise, "Golden Eagle" e cila eksportohet ne rreth 30 vende te Botes:
Disa nga produktet e tjera te kompanise:
 

·
Registered
Joined
·
13,640 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Produkt tjeter qe eshte kogja cilesore dhe qe poashtu eksportohet jane produktet e fabrikes VIPA nga Pestova e Vushtrrise.
Disa nga llojet e produkteve te kompanise jane poshte,normal te paketuara ne masa te ndryshme:
 

·
Banned
Joined
·
5,936 Posts
Kam blere se fundi dy dysheke dhe jorgane te prodhuar ne Kosove. Me duken me cilesi te mire.Gjithashtu RC cola e prodhuar nen licence ne Kosove me pelqen gjithashtu. Nga produktet shqiptare Konserva Vlora jane me te mira nga te gjithe produktet e importit, gjithashtu edhe makaronat Prima dhe Diamond te prodhuara ne Tirane e Vlore jane me te mira edhe se markat e njohura italiane.Te pakten keshtu me duket mua, pasi shijet jane te ndryshme.
 

·
Registered
Joined
·
5,726 Posts
Sipërmarrje në fushën e printimeve digjitale me kapacitet 600m2/h lider në rajon - Shqipëri

290050
290051
290052
290054


ITE Grup - Shqipëri

Të specializuar në zbatimin e projekteve komplekse të sistemeve të energjisë elektrike, rrjetet për sigurinë nga zjarri , infrastrukturën e telekomunikacionit, si dhe në prodhimin e paketave të tensionit të ulët për Schnider Electric kjo kompani tregtonte disa prej markave më të njohura në botë Gjithashtu si General Electric, Bosch dhe Vimar.

290058
290059
290064
290066
290068
290070


Eduard Shalsi
 

·
Carpe Diem
Joined
·
10,441 Posts

·
Registered
Joined
·
735 Posts 

·
bitte spiel mir etwas
Joined
·
9,058 Posts
rakia e molles me pelqen shume, ketu ku jetoj e blej nga Austria
 

·
bitte spiel mir etwas
Joined
·
9,058 Posts
Raki molle dhe ftoni nuk e kisha dëgjuar ndonjëherë ma perpara. Rakia e thanes esht shum e mire poashtu.
ej, nese i gjen dikun, provoji, nuk do zhgenjehesh (nese je fen i rakinave)
 
  • Like
Reactions: Avatar-x
1 - 20 of 33 Posts
Top