Skyscraper City Forum banner
1 - 20 of 86 Posts

·
Registered
Joined
·
7,074 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Menyra kryesore per te zbukuruar nje qytet gjate nates eshte permes ndriçimit. Ndriçimi i ndertesave publike , ndriçimi i rrugeve dhe trotuareve dhe ndriçimi i lagjeve te qytetit i japin atij nje pamje tjeter.

Ne kete teme mund te postojme fotografi nga qytetet shqiptare sic ato duken naten me sistemin ndriçues , te shprehim mendimet tona rreth ndriçimit ekzistues dhe te propozojme cfare mund ti shtohet qyteteve shqiptare per sa i perket ndriçimit.
 

·
Registered
Joined
·
7,074 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Ne Tirane zona me mire e ndriçuesme eshte pikerishte Sheshi Skenderbej per shume arsye si p.sh qe eshte qendra e kryeqytetit dhe permbane shume objekte publike.


Sheshi Skenderbej by Drini S, on Flickr


TIRANA by SAIMIR.KUMI [dreaming for an EOS], on Flickr


tirana by night by diana-flickr-2, on Flickr


Tirana Clock Tower & Mosque of Et'hem Bey by night by Edi 9/11, on Flickr


That Mural at Night by Ed Wenn, on Flickr

Keto ndertesat gjithashtu jane ndricuar sic duhet


Tirana by night by dr.martinb, on Flickr


Tirana by night by roberto_berna, on Flickr
 

·
Registered
Joined
·
7,074 Posts
Discussion Starter · #3 ·

·
Registered
Joined
·
5,710 Posts
Projekti i sheshit skenderbej, ka nje pjese te vecante per sa i perket ndricimit, qe krijon nje ambjent intim dhe i nxjerr ne pa bukur vecorite arkitekturore te ndertesave rreth sheshit. Deri me sot per mua projektet ne kete drejtim qe kane arritur dicka jane: ndricimi i Universitetit Politeknik, i kompleksit te ministrive sahati deri diku dhe parlamenti.
 

·
Registered
Joined
·
7,074 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Po mire keto ndricime me neon qe i vejne ne ndertesa institucionale. Por ndricime me shtylla qe tirana vuan ne zonat urbane.
Jam dakord. Dhe justifikimi "kemi mungese enegjie elektrike" nuk pi me uje. Ja nje propozim interesant per ta zgjidhur problemin ;)

"Solar powered street lights" : 

·
Banned
Joined
·
10,837 Posts
Disa nga rruget e reja te ndertuara para ca kohesh ne TR..pajiseshin me shtylla te reja ndricimi qe zevendesonin ato te vjetrat.

 

·
Registered
Joined
·
7,074 Posts
Discussion Starter · #8 ·

·
Registered
Joined
·
7,074 Posts
Discussion Starter · #9 ·
...Ndersa kjo pjese e Beratit , per mendimin tim eshte lagja me e bukur shqiptare naten ( dhe jo vetem ) :eek:kay:


Berat at night by fluckduffy, on Flickr
 

·
Registered
Joined
·
7,074 Posts
Discussion Starter · #12 ·
Berati sic duket naten

 

·
Registered
Joined
·
7,074 Posts
Discussion Starter · #13 ·
Ketu po qe eshte bere pune e mire :)

 

·
Registered
Joined
·
7,074 Posts
Discussion Starter · #15 ·
Tirana International Hotel

 
1 - 20 of 86 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top