Skyscraper City Forum banner
81 - 86 of 86 Posts

·
Registered
Joined
·
7,074 Posts
Discussion Starter · #81 ·
Ndriçim diellor për rrugët në Shqipëri

 

·
Registered
Joined
·
7,074 Posts
Discussion Starter · #82 ·
^^ Me ne fund, pas promozimit tim ketu e me shume se 3 vjet, i erdhi rradha edhe ketyre gjerave :)

Jam dakord. Dhe justifikimi "kemi mungese enegjie elektrike" nuk pi me uje. Ja nje propozim interesant per ta zgjidhur problemin ;)

"Solar powered street lights" :

 
  • Like
Reactions: rene1234

·
Registered
Joined
·
900 Posts
Keto lajmet e tilla ku spostohet vemendja nga objekti - koncesioni në kete rast per te cilin nuk ka informacion ( kush eshte kjo shoqeria daneze, cfare ofron, sa kushton, etje etje tek subjekti - ministri Manjani ( LSI) që kundershton kryeministrin jane te demshme per shendetin mendor te shqiptarve.
 
81 - 86 of 86 Posts
Top