Skyscraper City Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Moderator
Joined
·
5,342 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Pamje Panoramike interaktive 360' shkalle, Streetview dhe udhetime virtuale nga trojet Shqiptare.

Ja disa pamje panoramike te mrekullueshme te vendeve kryesore Prishtines

Monumenti i Skënderbeut/ Scanderbeg Monument in Prishtina (kliko foton):


Muzeu Kombetar i Kosoves/National Museum of Kosovo:Xhamia Sulltan Mehmet Fatih/ Sultan Mehmet Fatih Mosque in Prishtina(Click on the image)NEWBORN monument in Prishtina:


:cheers:
 

·
Moderator
Joined
·
5,342 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Ketu mund ta shetisni virtualisht (Streetview) Prishtinen.
Me sakte:

Sheshin Zahir Pajaziti dhe Bulevardin Nena Tereze
Rr. Qamil Hoxha
Rr. Xhorxh Bush
Rr. Luan Haradinaj
Rr. Garibaldi
Rr. Rexhep Luci
 
1 - 5 of 5 Posts
Top