SkyscraperCity banner

981 - 1000 of 1020 Posts

·
Registered
Joined
·
5,551 Posts
Pavionet e reja te kirurgjise qe kane disa dite qe kane filluar punen por te Henen hapen zyrtarisht. Pavionet e vjetra jen mbi 90 vjecare dhe me keq sesa duket ne foto. Problemi eshte qe keto kapacitete jane vetem per nje spital terciar sic eshte QSUT dhe jo per te mbledhur gjithe rastet qe nuk behen neper rrethet e vendit. Prandaj jetike eshte edhe investimi ne rrethe.
Megjithate ky investim eshte shume i domosdoshem dhe shume i vonuar.

 

·
Banned
Joined
·
5,467 Posts
Banorët e qarkut të Kukësit do të kenë brenda vitit të ardhshëm maternitetin e ri dhe spitalin e rikonstruktuar, falë investimit të qeverisë me vlerë 3 milion euro.

Punojmë çdo ditë për shërbime cilësore, afër vendbanimit për qytetarët.

Ogerta Manastirliu
 

·
Registered
Joined
·
12,267 Posts
Edhe pak është gati.
Depo e re e barnave në qendrën më të madhe spitalore në vend, është investimi i ri që po përfundon në QSUT pas ndërtimit të spitalit modern kirurgjikal “Frederik Shiroka”.
Më shumë siguri për pacientët, cilësi dhe administrim efikas të barnave dhe materialeve mjekësore.
Kjo strukturë garanton kushtet më të mira të ruajtjes së barnave duke respektuar parametrat e temperaturës, lagështirës dhe shpërndarjes.
https://www.facebook.com/OgertaManastirliu/posts/880342335755151
 
981 - 1000 of 1020 Posts
Top