SkyscraperCity banner

41 - 60 of 175 Posts

·
Registered
Joined
·
12,829 Posts
Shumë të larta çmimet në Dubai dhe shpejtësia e ulët. Unë mendoja se Dubai ishte shumë para.

Për këtë internet paguaj 27000 lekë (rreth $28)/muaj + 32 kanale TV të përfshira në çmim.
 

·
Moderator
Joined
·
32,083 Posts
Infrastrukturen e kane shume moderne dhe hi-tech por cmimet ... LONG LIVE THE MONOPOLY :eek:hno:
 

·
LIBERTINED
Joined
·
46,541 Posts
Deutsche Telecom bought recently Cosmote Group, part of which is AMC - Albanian Mobile Comunications.

They declare they have most mobile phone users. In fact their moto is "Is good to be the first"

The fact is that many Albanians use different companies the same time, depending on actual prices.

Their big competitor is Vodafone Albania. The difference of their number of users and the number of AMC users is non cosiderable.

And there is also a third company, a new one, that started the activity 1 year ago.

I can't tell you the percentages.
Thanks for the info, bro :) So I suppose Telekom is pressing rather hard into the market?
 

·
Banned
Joined
·
2,007 Posts
Deutsche Telecom asked a question by an Albanian reporter
 

·
Banned
Joined
·
6,133 Posts
Thanks for the info, bro :) So I suppose Telekom is pressing rather hard into the market?
Well, they've entered the Croation, Macedonian markets, and now every single markethat Cosmote was in, so Albania too. I think they're active in Montenegro too, but I'm not sure about that.
 

·
Banned
Joined
·
10,837 Posts
Altin,mund tja nderrosh emrin temes ne "Shqiperia dhe Telekomunikimi" ose thjesht "Telekomunikacioni"??
 

·
veriori
Joined
·
2,103 Posts
Teknologjia e re 3G?? Kush tha qe eshte teknologji e re? Ka pothuajse nje dekade qe perdoret. Eshte teknologji paraardhese dhe si e tille nuk eshte me e re. 4G perdoret nga disa operatore telefonike neper bote dhe ne 2011 mendohet qe nje pjese e madhe e operatoreve ta adaptojne.
 

·
Registered
Joined
·
1,705 Posts
Nuk e kuptoj. Nuk mund te kene te gjitha kompanite 3g sic eshte ne gjith boten?
Po pra kete po mendoja edhe une. Ne qofte se kompanite duan te investojne per krijimin e rrjetit 3G athere pse duhet qe te bejn tender per licensa? Ka ndonjeri me shume informacion per kte ceshtje sepse kjo duket pak si deshire per te krijuar monopol.
 

·
Banned
Joined
·
10,837 Posts
"Plus" eshte e Aleksander Frangajt dhe e Berishes ..ajo pritet ta marre licensen e para.
 

·
Banned
Joined
·
6,133 Posts
Nuk shitet licenca si e tille, po frekuenca qe do te perdoret (ne anglisht perdoret fjala spectrum per ta pershkruar kete). Qeveria licencon frekuencen/spektrumin, ndersa kompanite ndertojne rrjetin e tyre ne ato frekuenca ne te cilat kane licenca.

Psh me 2004, FFC shiti/alokoi "spectrum" per 3G ne Amerike.

http://www.lightreading.com/document.asp?doc_id=59120
 
41 - 60 of 175 Posts
Top