Skyscraper City Forum banner
201 - 220 of 222 Posts

·
Banned
Joined
·
19,069 Posts
Stacioni Durrës merr 4 zjarrfikëse nga Italia.

Dje në mbrëmje mbërritën në Portin e Durrësit katër zjarrfikëse Iveco të dhuruara nga Vigili Del Fuoco. Tre prej tyre janë autopompa Iveco - Magirus, ndërsa Iveco 95-14 _Baribbi duket si autozyrë.
Ceremonia e rastit u zhvillua te stacioni i portit.
T'i gëzojnë dhe të shpresojmë që nuk do të shkatërrohen tre zjarrfikëset Mercedes 1113 (4, me gjithë autoshkallën).

Albanian Transport - FB
 
201 - 220 of 222 Posts
Top