Skyscraper City Forum banner
1 - 11 of 11 Posts

·
Banned
Joined
·
567 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Ne Shqipri sherbimet e transportit publik duhet permirsuar rrenjsisht po deshem me u be destinacion turistik serioz. Sherbimet e transportit publik duhet tu pershtaten turistve te huaj qe vijn ne Shqipri. Shum turist te huaj vijn me avion dhe prandaj duhet permirsuar transporti publik. Veren e kaluar udhtova nga Durrsi ne Sarand me autobus. Ishin 6 apo 7 turist japonez bashk ne autobus. Ata donin me zbrit ne Dhermi po askush nga personeli ne autobus nuk informonte udhtaret se ku gjindemi. Ata japonezt e shkret me pyesni mu gjithmon "Dhermi? Dhermi?".
E para duhen licencuar vetem dy apo tre kompani serioze per gjith Shqiprin. E dyta duhen bler autobus te rinj. E treta duhen punsuar njerez te aft per at pun e jo shofer qe jan ber tap qysh ne mengjes. E katerta duhen informuar udhtaret nepermjet mikrofoneve se ku gjindemi aktualisht. E pesta Shqiperia duhet te lidhet me linja te rregullta me vendet e rajonit (sidomos me Malin e Zi na duhen linja te rregullta shum turist te huaj ne Mal te zi me pyesnin nese ka linja autobusi per ne Shqipri). E gjashta duhen rinovuar apo rindertuar stacionet e autobusve.
 

·
Registered
Joined
·
1,881 Posts
Ne Shqipri sherbimet e transportit publik duhet permirsuar rrenjsisht po deshem me u be destinacion turistik serioz. Sherbimet e transportit publik duhet tu pershtaten turistve te huaj qe vijn ne Shqipri. Shum turist te huaj vijn me avion dhe prandaj duhet permirsuar transporti publik. Veren e kaluar udhtova nga Durrsi ne Sarand me autobus. Ishin 6 apo 7 turist japonez bashk ne autobus. Ata donin me zbrit ne Dhermi po askush nga personeli ne autobus nuk informonte udhtaret se ku gjindemi. Ata japonezt e shkret me pyesni mu gjithmon "Dhermi? Dhermi?".
E para duhen licencuar vetem dy apo tre kompani serioze per gjith Shqiprin. E dyta duhen bler autobus te rinj. E treta duhen punsuar njerez te aft per at pun e jo shofer qe jan ber tap qysh ne mengjes. E katerta duhen informuar udhtaret nepermjet mikrofoneve se ku gjindemi aktualisht. E pesta Shqiperia duhet te lidhet me linja te rregullta me vendet e rajonit (sidomos me Malin e Zi na duhen linja te rregullta shum turist te huaj ne Mal te zi me pyesnin nese ka linja autobusi per ne Shqipri). E gjashta duhen rinovuar apo rindertuar stacionet e autobusve.e ke filluar renditjet me koke poshte...
6 duhet te ishte e para 1.. Jo rinovim as rindertim, sepse NUK ka fare...

1) Duhen ndertuar TERMINALE autobuzesh ne Tirane, Elbasan, Korce, Shkoder, Fier, Vlore, Gjirokaster, Sarande...
Nga ketu fillon pika e pare, terminale autobuzesh...
2) Duhet te kompletohen krejt rruget. Qe te marrim e te veme autobuze lluksoze 200 deri 300 mije euro ne linjat e qyteteve shqiptare duhen rregulluar rruget se kushdo qe do i bleje NUK ka ndermend cdo jave apo muaj te shkoje e te rregulloje amortizatoret qe do i prishen ne rruget gjithe gropa qe vetem kur te dalin si gracka te fshehura...

Nuk e paske lexuar fare shkrimin tim tek Siguria rrugore e rrugeve....

ja ku e ke...
Ndodhet ne fundin e faqes....
po pate ndonje pyetje ma bej...


http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1604033&page=11
 
1 - 11 of 11 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top